CarGo: Taksisti napali šipkama našu članicu, policija odbila da je zaštiti

Ostavite komentar


  1. Pravosuđe imamo, ali to je državni posao koji je većini zbrinutih bitniji od profesionalnog rada. Policiju imamo, ali niko od nas je ne doživljava kao kao uređenu državnu organizaciju čiji službenici profesionalno obavljaju svoj posao. Dežurni nije u policijskoj stanici?! Ne bi me iznenadilo da je sam dežurni to izgovorio i da ne postoji nikakav dokaz, osim izjave napadnute, da je to rekao i odbio da uzme izjavu žene koja je došla da prijavi napad na nju i uništavanje njenog automobila. Ovako se u uniju ne ide.
    E, Vučiću, bre bre, znaš li zbog ovoga šta će ti Makron reći kada mu pomeneš da sada Francuska ne bi mogla da otvori poglavlja 23 i 24? Ej bre, Vučiću, zar želiš u ovakvoj državi da ti deca odrastaju i da ostaneš po ovome upamćen.

  2. Policija ne sme da reaguje u ovakvim situacijama.Miljenici av, av, su nedodirljivi, uskoro ćemo svi da im plaćamo av-harač.8000 EUR nije dovoljno.

    1. Sretsva su iz fondova evropske unije , taxisti prilikom kupovine placaju PDV od kojeg i vi imate korist , a koji inace razni limo servisi ne placaju prilikom kupovine vozila . Da li su miljenici AV oni koji rade legalno ili oni koji vec 5 godina rade nelegalno ???

      1. Cekajte ljudi, pa jel se ovo uopste desilo ili je izmisljotina ovog cargo Vucica?

  3. Policija služi samo za očuvanje vlasti i maltretiranje mirnih građana. Nema šanse da nešto preduzmu protiv „navijačkih“ grupa, maskiranih siledžija koji otimaju ljude i ruše po Beogradu za interese onih koji su iznad zakona a izgleda da su i taksisti sa dobijenih po 8000 e iznad njih. Svoju tobožnu sposobnost pokazuju na vežbama a u stvarnosti se brukaju sa jurenjem jednog čoveka 20-ak dana. Šta li bi, ne daj bože, bilo da je par terorista upalo? Verovatno bi nastao raspad sistema

  4. Nisu .mogli da je zaštite jer im je pretila opasnost od saobraćaja koji tuda prolazi. Isto kao onomad, kad su ljudima rušili kuće a policija se plašila struje. Partijska država, partijska policija. Dođe mi da se javno spalim.

  5. Sluziti I Zastititi, je moto americke, a verujem i drugih policija sveta, pa eto, i nase. Samo…Sluziti i Zastititi Narod, ne OD naroda.

  6. Taksisti su kriminalni ološ.
    Polako ostaju bez posla, i to je potpuno zasluženo.

  7. Ovde se radi o prljavoj reklami car go-a koja vec 5 godina blati taxi sluzbu da bi sebe uzdigla , pazi bogati taxisti su sipkama i bejzbol palicama nasrnuli na bas na zenu , kojih u car go-u ima na pretek a u policiji nije imao ko da primi prijavu , svako vozilo car go-a ima kameru . Zar mislite da uz ovoliku placenu medijsku podrsku snimci nebi bili objavljeni ???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.