Čedomir Jovanović : Hit tviteraš

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Omiljeni „opozicionar“, korisnik i prodavac raznih vrsta opojnih susptanci, vrlo verovatno jedan od organizatora atentata na „dobrog prijatelja“

  2. Taj covek vise ne vlada sobom.To su komentari mnogih ljudi koji su ga pratili u raznim Vučićević medijima.Deluje odsutno,mirnog pogleda,dok priča stalno gleda u pod.Ostavlja utisak preplašeni coveka,koji je potpuno izgubio dostojanstvo.

    1. Ma jedite govna, bre vise ,novinari! Iliti novinarke…
      Nekada je vazilo da su advokati najveci nistaci,profesionalno gledano oni su jos uvek to,ali sadasnji novinari ubedljivo odnose titulu!
      To sto ti ovde pises,slino jedna od novinara,to mozes o bilo kom politicaru da napises, izvodeci retrospektivu njegove karijere u dvadeset proteklih godina! Zamisli samo kako bi svaki obican covek mogao da napise slican tekst o karijeri Vucica,Dacica,Djilasa,Obradovica…i svih ostalih,koji god ti padnu na pamet…politicara u poslednjih 20 god!Pa dosadni ste sa ovakvim tekstovima! Cim ti necija izjava nije u skladu sa politikom i interesima firme,’ajde jedan uopsteni degradirajuci tekst! Treba imati zeludac i obraz za to! Treba biti ozbiljan poltron i ozbiljno kvaran… Hoces da mi kazes da psihickim bolesnicima Vucicu ili Djilasu,verujes u razvojni napredak i zaboravljas ko su bili,i sta su govorili ranije,i samo njima vecina zaboravlja? Drugi ne mogu da se razvijaju na bolje,drugima jos uvek spocitavas iste price,greske od pre 20 god. I ti si realna,objektivna, i ti si otvorenog uma? Novinar… Mozda kad obrises sline,pravdu stavis ispred interesa i izadjes iz cmara svojih poslodavaca! Sve sto u zivotu radis i mislis,slino jedna od novinara,sve ces pakleno tesko da prozivis jednog dana kad ti iz dupeta dodje u glavu,a najkasnije na samrtnoj poselji! Ljudske vrednosti i ispravni principi moraju da budu ispred posla,karijere i para! Sve suprotno tome je kratkog daha,obecavam ti…Mozda ce ti sve postati jasno nekada,mozda takvima kao ti i nece nikada! Svejedno…bices u paklu…

  3. Sveznalica je gospođa Lukač. Zaboravi što je juče rekla. A da još jednom pročita Basovu priču?

  4. Cedomire,ne treba da se sekiras jer ces u koaliciji sa SNS om,kao i tvoj
    prijatelj iz SPOa,sigurno pobediti i tako ostati “tajni”i nevidljivi opozici
    onar.Ipak je i u politici potrebno imati,koliko toliko obraza.

    1. Legenda kaze da je u pitanju bio Viktor Todorovic, istaknuti student Bioloskog fakulteta i veoma talentovan i pravican covek. Mislim da je odavno u Amerikama gde ima solidnu naucnu karijeru

  5. Covek koji ne moze da sklopi dve proste recenice a da mu za to ne treba manje od 5 minuta, izuzev kada se pominje pokojni Zoran ili da ima obezbedjenje. Ali nikako da otkrije da li je obezbedjenje zbog raznog mafijanja gde god ili sta god da je radio ili zbog bezbednosti.?

  6. Kažete: „Jovanovićeva stranka je na beogradskim izborima osvojila 0,2 odsto glasova, manje i od Zavetnika i od lokalne Ruske stranke iz Šapca, što svedoči da dodvoranje Vučiću nije svakom politički isplativo”.
    Ma kako mu se ne isplati, bio bi do sada u zatvor zbog mahinacija. On ne živi od rada nego od toga.

  7. ceda ima par dobrih ideja ali me je sinoc razocarao kad je i njemu problem sto je dilas uvezao VB kao tv format!

  8. Mislio sam da prokomentarisem „ovo“ ,ali sam odustao jer nezasluzuje ni trud ni vreme .Nadam se samo a ce doci dan kada ce se ispitati nacin kako se ovaj ekstremno obogatio posle 5. 10.2000 te.

  9. Vreme je da se ovaj ofucali ,ispraznjeni i od biraca zaboravljeni politicar povuce iz politike i posveti necemu sto zna raditi.Naravno ako tako nesto postoji.

    1. Koalicija je spas, s „opoziciju“ ili s vlas’…

      Podrska Danas-u u raskrinkavanju ovakve „opozicije“

  10. Sada Cedomir Jovanovic ima „samo 0,2% glasova“ a setili ste se i raznih afera, Fidelinke i slicno kao i njegovog misterioznog imovinskog stanja? Sada bi da ga saljete na Pink? Smesno, bedno i licemerno. Sve to vam ranije nije smetalo, nego ste objavljivali na svakih nekoliko dana Cedine izjave ili objave iz LDP. Kada je trebalo promovisati priznavanje albanske paradrzave na Kosovu, svaljivati svu krivicu na Srbe, priznavati genocid u Srebrenici, onda je ovaj isti Ceda dobar?.

    1. Niko se ovde nije promenio, niti se išta ovde promenilo osim Čedomira Jovanovića. Ende.

  11. Ceda—vreba,malo ,malo bifla,malo pliva,malo surfa,,,pa za kredit ceka,rezance sa makom da posluzi,obidje svoj atar mali pa skokne do jadrana plavog i planinskih venaca tibeta,,,vozi,vozi pred njim je jevropska karijera,,samo malo strpljenja .

  12. Meni uopste nije jasno kako se ovaj covek odrzava iz mandata u mandat kao poslanik u Skupstini! Koliko uopste iznosi prag pristupa – 5 %? Nema ga!

  13. Čeda je bio najbahatiji političar ikad u Srbiji.Izdvojio bih samo jedan njegov biser i podsetio na Čedin pešački prelaz kod Andrićevog venca koji je preko noći iscrtan jer ga je policajac na tom mestu zaustavio jer je prelazioulicu gde nije bilo pešačkog prelaza.Revoltiran on je naredio da se tu napravi pešački prelaz i postavi semafor tog istog dana.To je samo mala minijatura njega dok je bio na vlasti.Šta li bi sad radio da je na vlasti,lako možemo da saznamo.

  14. Problem Čede Jovanovića je u tome što ga niko živ ne razume kad priča. Ni intelektualci a ni prost narod. I pored dobrog programa, možda i najboljeg od svih stranaka, taj program je nedostupan narodu jer nema ko da ga lepo interpretira. Vreme je za promenu Čede. Čeda u počasne kao Mićunović a da dodje neko elokventniji, jasniji, naravno pametniji. Koji ne ide niz SNS maticu. Od laviranja niko nema koristi pa ni LDP. Normalo svi oni govore jel sam rekao da će tako biti, ja sam to govorio pre toliko i toliko godina. Ali posle bitke su svi generali pametni. Ili neka priča normalno da ga svi razumeju ili neka se skloni. Možda bi se članstvo i povećalo. Ne možda nego sigurno. Pozdrav.

  15. Trebalo bi da Koraks malo vise obrati paznju i na ovoga, cak i ako se ne bude video , kozne pertle i prazna kantica Vazelinace nam pokazati gde se krije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.