Čedomir Jovanović ima obostranu upalu pluća, negativan na virus korona

Ostavite komentar


  1. Želim mu sve najbolje i brz oporavak. Ali gospodo iz Danas, kakva je to vest, ko je taj čovek, minorna figura na političkoj sceni Srbije. Dali će te izvestiti i da je moja baba dobila upalu pluća, ili da mi je preminuo komšija ( na žalost). Želim mu sve najbolje ali ne želim o njemu u novinama da čitam.

  2. Upala dijafragme je ređa ali ozbiljna stvar. Bolovi su nesnosni. Što je srce za krvotok to je dijafragma za disanje. Nek mu je bog na pomoći.

  3. i ja sam imala obostranu upalu pluća, bila u bolnici, bila na PCR testu negativna i…niste pisali o toPotpuno neinteresantan gradjanin Čedomir Jovanović u bitnim naslovima kod vas.Prestaću da čitan novine sa beznačajnim vestima.Fidelinka zaboravljena,kamen u cipeli koji zulja, besna letovanja,stanovi,automobili,sramno menjanje tupavosti ovakvih“ političara“ i njihovi direktori su nas doveli do danasnjeg „zlatnog doba“.To je kao da nas informisete o zdravstvenom stanju Sandre Afrike

  4. I…., šta?
    Šta da radimo? Najbolje da ačekamo vučićevo saopštenje/obraćanje javnosti ovim povodom. Ipak je koalicioni partner u pitanju, a vučić je medicinski stručnjak.,

  5. Brz oporavak Jovanoviću kao suprugu i jos važnije ocu svoje dece. Nijedno dete ne zaslužujuje da se brine za roditelje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.