Čekao rezultat testa na kovid, a došao u školu

U kragujevačkoj OŠ "Natalija Nana Nedeljković" učenik za koga se ispostavilo da je zaražen korona virusom upućen u izolaciju

Ostavite komentar


  1. Roditelje kazniti jer su bili u obavezi da obaveste školu da dete čeka rezultate i da postoji rizik da je dete pozitivno što se ispostavilo na kraju kao ishod. Dete je otišlo u školu zbog neodgovornosti roditelja i verovatno nekog zarazilo. Takvi slučajevi su okidači za novu eksploziju zaražavanja.

  2. Predložila sam roditeljima (pošto učiteljica za to nema ovlašćenje škole) da deca jedu kod kuće, a s obzirom na to da u školi ostaju jako kratko – neće biti gladna. Dobila sam odgovor da osoba ne veruje u koronu. Pet roditelja je to potvrdilo srcem.
    Eto teme za pisanje i obraćanje ministartstvu – kako će deca da jedu napolju dok pljušti kiša? I – koja je svrha nositi maske 2 časa, a onda skinuti iste u zatvorenom prostoru – da bi se jelo?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.