Čemu služi QR kod na novim računima?

Ostavite komentar


  1. Hahaaa, nisam se sokor vise nasmejao..osoba koja je podnela prijavu kvalifikuje se za nagradnu igru.

  2. Pa ovde se neko ozbiljno sprda sa narodom. Prijaviš ako nije dobar račun, i ako rezultat tvoje prijave bude nekome krivicna prijava, onda si se ti kvalifikovao za neku nagradnu igru?!! Pa ovakva sprdnja do sada nije pala na pamet ni maestralnim mozgovima Nadrealista ili Monti Pajtona…

  3. Evo ja cu najstrucnije da vam objasnim cemu sluzi QR kod. NICEMU. Novina koju nece niko koristiti a lova za nove aparate je namaknuta u dzepove malijevih kompanjona.

  4. Molim cenjene kupce da se odmah uključe u posao poreske inspekcije!
    Time čuvate budžet iz koga se za vas čini onoliiiiko!
    Sledeći korak će biti da se naoružate i radite posao policije.
    Najbolje odmah i da pobijemo sve komšijske krave a ne da čekamo da same pocrkaju.
    Živela svrbija!

  5. jel“..?a zasto fiskalne nemaju eps,telekom,grejanje vodovod ,opstine,i dr.partijska preduzeca ciji su vlasnici pol.stranke koje su ih u bratskoj raspodeli dobili na upravljanje i rukovodenje.

  6. Znači ako nije podneta krivična prijava, a postoji osnov, dokaz za to, ništa od nagrade? Šta ćemo sa nadležnima koji ne podnesu krivičnu prijavu, a morali su? Da li i oni dobijaju „nagradu“?

  7. E fiskalizacijom se ništa ne menja suštinski, dodatna komplikacija u ništa više
    Siva ekonomija će se pojačati što je i bio cilj vrlog ministera

  8. Nema svrhe QR kod. Da radim za policiju,nikad. Jedino da može da se plati račun m bankingom. Bačene pare. Ili neko se ugradio

  9. Ostavis broj telefona,da te posle zgodnije nadju da polome kicmu!!!

  10. Zašto bi to radili građani.Dok sam bio zaposlen niko, osim mene, nije radio moj posao.Zato sada imam izvanrednu penziju, nedostojnu čoveka, za preživljavanje.

  11. Samo mi nije jasno zasto racuni moraju biti ovako veliki. Zasto se trosi toliko papira?

  12. Има ли тога још у некој другој земљи? Чини се огромно бесмислено трошење папира, милиони рачуна дневно. Боље да су ишли на опцију да ти рачун иде на мобилни, макар би 60% грађана то користило.

  13. Vidim da su racuni tri puta veci od dosadasnjih. Koliko je to potrosenog papira vise na dnevnom, a tek na godisnjem nivou?!

  14. QR kod je ogroman, toliko je veliki da ne moze lako da se ocita telefonom, racuni su i po par puta siri nego ranije.

  15. Racuni nikad veci,najveci u Evropi a drugi u svetu,istorijski napredak,bravo za Precednika!!!

  16. Ovo kao Njuz net: „kvalifikuju se za nagradnu igru“. Koja je glavna nagrada? Ručak sa ministrom finansija?

  17. A sta je sa digitalizacijom i sistemima koji bi svi trebalo da su povezani… Pa sad obican gradjanin treba da vodi istrazne radnje za poresku upravu. Sta imam ja sa tim da li neko vama placa ili ne placa porez, vas posao je da to ispratite.
    A ova glupost „krivicna prijava-nagradna igra“ bez komentara….

  18. Gde su pravila za pijačne prodavce jer oni nas ubijaju zatvorićemo radnje i idemo na tezgi da prodajemo tamo nemaš plaćanja Državi kao u radnji !

  19. Ekološki prihvatljivo povećano korištenje papira, mastila i električne energije i da ne spominjem proizvodnju novih uređaja… Baš me interesuje čije kompanije su provodile ovu suludu i zaludnu fiskalizaciju???

  20. Jos kad bi na rafovima u Subotici mogli pronaci bar 1 kg secera da mozete nedeljom napraviti kolac za porodicu bilo bi super i jos takav racun predivno,sve na svom mestu. Na zalost sve je ostalo na obecanjima da ce secer na veliko i malo biti ista cena ili se mozda bojati onih koji pune smocnice a neko nema ni za kafu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.