Cena spomenika Stefanu Nemanji tajna do 2023.

Podaci o troškovima skulpture na Savskom trgu ne mogu biti dostavljeni javnosti jer se čuvaju kao poverljivi

Ostavite komentar


  1. Zaista ne vidim razlog zbog koga bi cena nekog spomenika bila poverljivo informacija. Jedino ako se tu ne krije neka teška malverzacija. Sa Rusima je sve moguće.

    1. Odmah krivicna prijava,doci ce jednog dana kod nekog postenog sudije,kad tad,a onda zatvor za lopove.

  2. Sta je sledece?
    Kompletan budzet Srbije ce ova sns banda proglasiti poverljivim podatkom i dati mu obelezje tajnosti?
    Hoce li obelezje tajnosti imati i poreklo imovine vladajuce klike…?
    Neverovatno je sta im dopustamo i zasto nismo na ulicama…

  3. Svi tajni ugovori mogu postati javni tek po smeni naprednjaka, mada ni to nije garancija ali je neophodan uslov. Treba napraviti spisak svih tajnih ugovora pa krenuti prema spisku a Zagorku Dolovac ostaviti na mestu tužioca. Možda će do tada naučiti šta joj je posao.

  4. Čim se krije cena znači da su Vesić i njegovih možda i više od „40 razbojnika“ pokupili kajmak! Uzgred, spomenik spada u red najružnijih u gradu, ako bude izgrađen. prevazići će ga spomenik Đinđiću. Izgleda da Nemanja stoji na gomili (preskupe) gvožđurije koja je veća od kipa Nemanje! Na čemu su bili ljudi iz žirija kada su izabrali spomenik a i sam vajar? Nisu valjda sarađivali sa onima sa farme konoplje? Ili je čak možda i nešto jače u pitanju?

  5. Dok smo mi ovako „pasivni“ i dok imaju armiju botova bez mozga za glasanje, mogu da nam rade šta hoće. Birali ste – evo vam ih!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.