Četiri osobe preminule od korona virusa, zaražene još 272

Nagli rast broja pacijenata na respiratoru - 73 u odnosu na 42

Ostavite komentar


  1. Koliko god ova vlast bila ocsjna i neprihvatljiva, sami su gradjani u Novom Pazsru i Tutini krivi zbog tolikog zarazavanja. Zasto je u Zrenjaninu 16 zarazenih?
    Bojim da gradjani u Raskoj oblasti od pocetka nisu postovali preporuke koje dolaze iz Beograda. Volrla bih da obo nije tacno.

  2. Da li ste primetili da su svakog dana i broj umrlih i broj zarazenih tacno 4 puta veci u odnosu na one dnevne podatke pre izbora! A opet nam EU ne veruje pa i dalje uprkos preporuci neke zemlje kao recimo Nemacka, Austrija pa i Svajcarska ni od danas ne pustaju putnike iz Srbije – toliko nam veruju! Ova kriza je totalno ogolela politicku kliku na vrhu jer se ne mogu sakriti pred strancima ako im vec nas naivni i povodljivi narod jos uopste veruje!

    1. Pa da li zaista verujes da su izbori povecali zarazu? Znam da ne verujes i ne razumem zasto to komentarises! Otisao na glasanje, ama isto kao da si otisao u prodavnicu da nesto kupis. Ajde, u cemu je razlika?

    2. A rasoitaj se koliko je zarazenih i umrlih u toj bajnoj Svajcarskoj! Mnogo vise nego kod nas, a ipak nit pljuju svoju vlast niti struku

  3. Verovatno je najvaznija prva recenica, da su podaci kasnili pola sata! E Srbijo, Danas nista nije bolji od Informera, samo u kontra smeru!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.