Član Narodnih patrola Damnjan Knežević prekinuo program N1 Zagreb zbog Draže Petrovića 1Foto: Screenshot N1

Član organizacije Narodne patrole Damnjan Knežević prekinuo je uključenje glavnog i odgovornog urednika Danasa Dragoljuba Draže Petrovića u program emisije „Newsroom“ N1 Zagreb.

Knežević je dok je Petrović davao intervju na Slaviji kolegama iz Zagreba, prišao i prekinuo njegovo izlaganje. On je pozdravio Petrovića i rekao da „nije mogao da odoli“. On je nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića „izdajnikom“, a zatim se obratio Petroviću.

„Ne smete da pričate neke stvari za nas, a da nas ne pitate za mišljenje“, rekao je Knežević.

Na pitanje Petrovića: „Koje vas“, Knežević je nastavio: „Rekli ste da sam povezan sa Veljkom Belivukom i SNS-om, a vi kao novinar nas niste pitali za mišljenje“.

Petrović je demantovao to i rekao da je Knežević pogrešio, a član Narodnih patrola je nastavio: „Ja sam veliki borac protiv Aleksandra Vučića, izdajnika, pe*era, i jako mi je drago jedino što je preuzeo ulogu glavnog pe*era u odnosu na ove ostale levičare. Molim vas samo da budete profesionalni, pozdravite mi Vojina, i svako dobro“, rekao je Knežević i zatim se vratio u atomobil iz kojeg je izašao da bi prekinuo intervju.

Snimak možete pogledati na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari