Ćosić: Zastrašujuća kampanja laži

Ostavite komentar


  1. Ako i treba da ih tuzi. Ali samo da znas ako vec neznas u sta sumnjam ovi
    naprednjaci, radikali lazni desnicari suspendovali su sve institucije, a narocito TUZILASTVO I SUD. Vucic, Toma i Seselj, potpomognuti socijalistima, prakticno su uveli fasizam u zemlji. Tako da se od SUDA u Srbiji nicemu ne nadaj, jer on ima empatiju samo za njihove inkriminiacije tipa ukradene licne karte, pretnje zenama iz opozicije i izgradnja objekata u zasticenim opodrucjima bez dozvole. Za sve ostale sudjenja se namestaju preko bivseg ministra pravde i aktuelnog generalnog sekretara predsednistva NIKOLE SELAKOVICA. Za njih sve moze da se obore pravosnasne presude u kojima se utvrdjivala samo jedna pravna cinjenica istovetna odredbi Ustava, da se sakriva zalba upucena Visem sudu u apelacioni na foru greska iako je verzalom otkucana prava adresa, [a da se potom u tom istom slucaju u Visem sudu zalutala zalba odbije na blic-krig u roku od mesec dana, bas u vreme kada se sud selio u obnovljenu palatu pravde itd. itd. Njima se usvaja sve samo da NIKOLICA TELEFONIRA, a BIA drzi strazu. Za tebe i ostale gradjane tu pravde nema, ni dijaloga, ni civilizacijde. Sa tim ljudima se mora postupati u skladu sa njihovim shvatanjem zivota u drustvu. I to bez oklevanja, jer onisu uveli PREKI SUD i spremni su da ubiju svakog ko od njih drugacije misli. Lideri opozicije, slavni glumci, proslavljeni sportski komentatori, novinari koji odolevaju pritiscima i pretnjama da izveste i o stavu DRUGE STRANE.
    P.S. Samo bez cenzure i medijskog mraka

  2. Velika podrska velikom coveku i novinaru. Samo takvi ljudi se migu izboriti protiv ove mafijsske vlasti. Respekt.

    1. Mafijasi protiv mafijasa, muljatori protiv muljatora, sjasi murta da zajase kurta. Zaista, sta je sumnjivo u dobijanju para za „konsultantske“ usluge od albanske „gradjevinske firme“ ili na poklon od USA Ambasade i americkih fondova pod kontrolom USA sluzbi, to su svakodevne stvari.

  3. Ćosiću istinski srpski rodoljubi prepoznaju tvoju borbu i uz tebe su, ne sumnjaj u to i daju ti podršku u ovoj neravnopravnoj borbi sa pošasnim zlom koje je zarobilo Srbiju. Do konačne pobede i slobodne nam Srbije!

  4. Drago mi je da se nakon godina djeljenja pravde diljem bivse Jugoslavije, te ubjedjivanja tenkovima i topovima jad i bijeda vracaju tamo odakle su pocela i narucena. Sjeca li se neko „bacanja Srbske djece lavovima u Pionirskoj dolini u Sarajevu“. Cuvaj se Cosicu, dolaze i po tebe.

  5. Videcemo Cosicu koliko je ovo istinito, ispitace oni koji treba da ispitaju, mozda se i ispostavi da si ti taj koji laze!

  6. Kadija te tuži kadija ti sudi. Mnogo su se osilili, bahate se gde treba i gde ne treba jer veruju da sve čvrsto drže pod kapom. Iz istorije bi mogli da nauče da to obično završi govnjivom motkom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.