CRTA: REM objavio podatke građana koji su prijavili spot SNS

Ostavite komentar


  1. Pitam se da li oni ocekuju novog Kostunicu da ih zastiti? Ili sam ja idealista pa mislim da ce bar neki od ovih najzad ODGOVARATI za svoja nedela. Pojedini krivicno, a vecina moralno, uz zabranu obavljanja javnih funkcija.

  2. Povecava se konkurencija za mesta u drzavnim institucijama sa prugastim uniformama. Nece Vucici doveka, a onda treba po spisku do poslednjeg kriminalca u redovima vodje.

    1. Nazalost, mislim da nece biti nista od prugastih kosulja, osim mozda u nekom ‘deja vu’ performansu. Suvise se Kurta i Murta izmenjalo u poslednjih par decenija.

  3. Ja sam jedan od njih. I nisam aktivan član nijedne stranke. Verovatno su posumnjali da je te prijave organizovala opozicija. Oni kao da stvarno ne shvataju da je veći deo naroda protiv ovakvog vođenja države.

  4. Zar ovaj snimak nije zabranjen jer krši autorska prava prikazujći transparent „#1 od 5 miliona“?

    1. A ne pada Vam napamet da je ovo možda internet i možete da smislite bilo koje lažno ime

  5. Pošto je AV „podigao“ Jumko na noge trebalo bi da naruči poveću količinu kvalitetnog, toplog platna na pruge – trebaće za kroj njemu i njegovima kada im zakon uzme meru.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.