Ćurguz Kazimir: Premijerka samo delimično u pravu

Izjava srpske premijerke podelila novinare

Ostavite komentar


  1. Ma dosta više o tome da se novinari u Srbiji nečega plaše, pa takao ne treba sve zaposlene u novinarstvu i na televiziji nazivati novinarima, pošto to mnogi svakako nisu. Da su u strahu, nisu i to je bezobrazno što pričaju tako. Pa nije Brankica bila za Vučićevo vreme ugrožena životno, već u vreme tih istih demokratskih lopova, zbog brojnih afera koje je raskrinkala. Tada nisu bili ugroženi novinari tad se niste bunili, sad odjednom situacija nije podnošljiva. Ma za svaki svoj prodati naslov još od devedesetih, iz zbog toga što niste digli glas ni posle Ćuruvije, to se sada svodi na šarlatanske časopise i škrabotine na papiru u koloru.

  2. Postoje valjda neke novinarske organizacije i udruženja šta već, neka krenu objektivno da pišu ne mogu svi da dobiju otkaz ako se toga plaše. Samo ja mislim da nije to baš tako, teško je pisati neistine protiv ljudi koji predano rade svoj posao.

  3. Dokle i jedan novinar bude pisao nešto pozitivno o radu Vlade, Lekić i slični će treštati da postoji pritisak na novinare. NUNS? Mnogo jaka organizacija, ne zna se ko više pljuje i psuje, sve na čelu sa Lekićem. U pristojnoj zemlji, posle izjava o ženama, bio bi u bajbokani, a ne predsednik NUNS-a.

Ostavite komentar


Društvo

PALATA PRAVDE

Održano pripremno ročište po tužbi dečaka ranjenog u „Ribnikaru“

U Višem sudu u Beogradu održano je pripremno ročište u parničnom postupku protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja prošle godine u školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Ovu parnicu podneo je dečak J. D. koji je ranjen u pucnjavi, odnosno njegovi roditelji kao zakonski zastupnici, i to za naknadu štete usled fizičkog i psihičkog bola i pretrpljenog straha. Sledeće pripremno ročište zakazano je za 31. maj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.