Da li Aleksandar Vučić presuđuje osumnjičenima za pucnjavu kod Mladenovca i u školi na Vračaru pre suda?

Ostavite komentar


  1. МОРЕ, ГДЕ НАМ ЈЕ ПАМЕТНИ ШАПИЋ?? ШТО СЕ КРИЈЕ? СРАМОТА

  2. Bravo za tekst.
    Bravo za advokate. Sve su u pravu.
    Država je izričito kriva za ovakvo stanje. Izričito !!!!!!

  3. Poštovana redakcijo. U pravu ste vi, nije po zakonu presuđivati pre suda. Ali… Pravo u pravda nije ista stvar. Pravda treba biti veća od prava. Ako ima dovoljno svedoka/priznanje da su krivično delo počinili, već bi trebalo da su na izvršenju kazne po hitnom postupku.

  4. Pitam se da li je u zemlji u kojoj je ratni zločinac osuđen za zločin s preko 8 hiljada žrtava heroj logično da su mnogo manji zločinci monstrumi.

  5. Vučić je istakao da osumnjičeni za ubistva kod Mladenovca „neće videti belog dana“, a osvrnuo se i na na tragediju u OŠ „Vladislav Ribnikar“:Dokaz da mu pravni fakultet napomaže mnogo ? prvo mali ubica za neki mesec će biti na slobodu i krivično neće odgovarati za drugog malo starijeg je malo drugačije pošto nema punih dvadeset i jednu godinu ne podleže maksimalnu kaznu i on može da budne osuđen maksimalno dvadeset godina bez preva na pomilovanja, a ne doživotnu i Vučićeva kostatacija nije tačna.Ovo stanje poznaju 99% advokati i u cilju zakona to se mora poštovati.

  6. Želimo od sutra informacije o ubistvu Cvijana i dokle je stiglo sa Oliverom…….
    Nadjite i dignite informacije u medije da vidimo koji je to kompletan idiot?????

  7. Ton i način njegovog izlaganja je bio veoma neprikladan, bio je uzbuđen i zaboravio je da pomene i Mitrovića juniora – monstruma – ubicu , ali ja sam apsolutno uveren da je i na njega mislio.

  8. On zna kome se obraća, a to su njegovi glasači. Zato smo tu gde jesmo.

  9. Veliki Aleksandar…..blago nama sada ce i povecanje plata i penzija samo se strpite do kraja godine ….

  10. Ukinute sve institucije i nećemo imati sef za toliku gomilu para bićemo najbolji u Evropi.

  11. I vi advokati branite struku i hvalite se posle kao da gledamo americke filmove, a zna se dobro da je korupcija ogromna u pravosudju. I potanje je odbranite ga i izadje na slobu i VI STE VAS POSAO ZAVRSILI UZELI PARE I CAO A STA AKO PONOVI DELO, ONDA SU INSTITUCIJE ZAKAZALE I NIKO NECE DA PREUZNE DEO ODGOVORNOSTI NA SEBE….?

  12. Pametan srpski narod je dozvolio ovakvo ponašanje Predsednika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.