Da li će, kuda i po kojoj ceni ići na ekskurzije učenici iz Zaječara, Majdanpeka, Šapca, Zrenjanina, Niša, Subotice, Kragujevca, Užica, Vranja i Novog Pazara

Ostavite komentar


  1. Za učenike 8. razreda OŠ „Branko Ćopić“ iz Beograda (Vidikovac) ekskurzija – dve noći u Srebrncu na Kopaoniku sa posetom Prolom banji košta više od 17.000 din.

  2. Maturanti mogu sami da odu u inostranstvo na ekskurziji ako zele.Istanbul 100 e,Prag 100 e…Zasto da idu preko skole I da placaju nekoliko puta vise???Sve agencije nude zanimljive I jeftine aranzmane

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.