Da li će meštani sela pored Zaječara konačno dočekati rekonstrukciju puta 1Foto: M.S. / Danas

Još od 12. juna, nakon jake kiše koja je unišila put, meštani dela sela Borovac, odsečeni su od civilizacije pošto je nemoguće automobilom doći do njih. I pored obećanja da će se put sanirati, na poruke meštana, nadležni “ćute”.

Veljko Đurić, meštanin ovog sela, kaže za Danas da je više puta pisao gradonačelniku Zaječara Bošku Ničiću i predsedniku Skupštine, Stefanu Zankovu, ali kako on tvrdi, nisu odgovorili ni na jednu njegovu poruku.

“Mislio sam da će nakon vašeg pisanja neko reagovati, ali desilo se suprotno. Niko više ništa ne odgovara, a ranije mi je na pitanja odgovarao Stefan Zankov, ali je i on prestao”, objašnjava Đurić.

Prema njegovim rečima, pre desetak dana on je sa još par meštana otišao do Gradske uprave u Zaječaru da razgovara sa gradonačelnikom, ali ih obezbeđenje nije pustilo, a zatim saopštilo da on nije u kabinetu, i da ih ne može primiti.

 

Da li će meštani sela pored Zaječara konačno dočekati rekonstrukciju puta 2
Foto: M. S. / Danas

Put u Borovcu je oštećen u junu mesecu u dužini od 1.500 metara. Nije bio asfaltiran, ali je 2012. godine saniran i bačena je rizla, tako da je za njihove potrebe bio odličan, kazao je Đurić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari