Da li se Vučiću sviđa šta vidi kada otvori tabloide

Paulina Ades Mevel, portparolka Reportera bez granica

Ostavite komentar


  1. Ma kakvi tabloidi.
    Da li mu se svidja STRADIJA kad otvori vrata i svakog dana zakoraci medju ljude, ako se on uopste druzi.s ljudima, osim naravno botova?

  2. Loš naslov! Kako da mu se ne svidja kada su njegovi privatni? Pa on je njima i glavni finansijer i glavni urednik, kao i izvor „informacija“.

  3. Dok je trajalo vanredno stanje, apsolutno je svaki novinar imao pravo da postavlja pitanja i pritom dobijao odgovor. Ne znam da li se sećate konferencija?

    1. Hahahaha, te vase konferencije bez novinara… Vi to zovete konferencijom?

  4. Vi novinari sami sebi uskačete u usta i rejting vam opada jer previše neistina iznosite, i narod koji zna šta je istina ne želi da vas prati. Nema tu nikakve filozofije.

    1. Poštovana Kajo, ako je vaš komentar ono što mislim da jeste, onda je tužno to što pišete. Znate, jednom će sve ovo biti ružna prošlost, i o Vučiću će se s punim pravom pisati slično, a možda i gore, nego o Miloševiću. I kada vas vaši unuci, djeca, ili savjest pita – što ste radili tih nesretnih godina – razmislite kako ćete se osjećati. Pozdrav od dobronamjernog susjeda.

    2. Bravooo. Sendvič s jajima i prilogom. Nisam novinar ali imam vest za Vas. Dobićete otkaz i nema više para za 100 bot komentara.

  5. Nedostaje u svim tim vestima ,malo profesionalizma,ljudskosti i kulture.

    1. Nisu, ali to nije ni bitno, bitno je da svako može da iznose svoje mišlje javno u medije, i da ne bude sankcionisan zbog toga.

  6. Iskreno, žurnalizam nema više klase i nivoa, pao je na rekla-kazala, više su paparaci! Da li je obrazovanje i u toj branži izgubilo vrednost?

  7. Pa kako da mu se ne svidja kad su on i Suzana gloduri svih tabloida i njegovih privatnih televizija i priucenih „novinara“, tacnije licnih vazala. Moguce da mu treba dodatna terapija nakon citanja Danasa, NIN-a , Vremena, Pescanika i Insajdera ?

    1. Šta na to ukazuje: broj tabloida i njihov sadržaj ??? To je merilo koje je dovelo Srbiju na mesto na kome se nalazi u pogledu slobode govora prema relevantnim međunarodnim standardima – u rangu Irana i sličnih zemalja?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.