Da li su sastanci direktora BIA sa vlasnikom Jovanjice bili mogući bez Vučićevog znanja?

Ostavite komentar


  1. Za ljude koji iole razmišljaju svojom glavom jasno je šta i kako stvari stoje.

  2. Pa naravno da nisu… oni i kad u krevet podju pitaju da l je rano za spavanje

  3. Ma “ naravno “ da nista nije moguce bez Acinog “ amina “ pa nam se “ jadnik “ zapetljao “ kao pilu u kucinu “ i grize i zubima pa i noktima se iscupa i da iscupa svoje pajtose . . . zar vise njih nisu rekli : “ padnemo mi pada i on “ ili kao pravi vlasnik kafane na Balkanu ( na vrhu Kopaonika ) koji je ozbiljno porucio : “ srusi li mi kafanu ja cu srusiti NJEGA “ . . . dzaba REJTING i svakodnevna ispitivanja javnog mnjenja kada je na “ merci “ pajtosa i sve je pitanje vremena ili greske . . .

  4. U Srbiji se toalet ne renovira bez da Vucic odobri.
    Danas sam video Jelenu Zoric u drustvu novinara sa Pinka (hronika) tako da nam se jos jedan istrazivacki novinar “prodao”, odatle alibi za Andreja.

  5. Pa zar neko misli da je Koluvija mogao biti u privrednoj delegaciji Srbije u avionu sa Vučićem ,a da Vučić nije znao ko je on,pa nismo deca al smo budale kada to trpimo.

  6. Nije moguće! Jovanjica je državni projekat,a država to je Vučić!!!

  7. Kako keramicar mudro cuti. Sve do promena i sastanka sa specijalnim tuziocem. A onda svi znamo da ce reci da je isao u zna se cije ime da razgovara tamo.
    Posto je okupio najveci sljam oko sebe i neskolovanu marvu onda moze samo da zamisli kad stvarno policija pohapsi i krene kako treba da ispituje, a ne par sati cirkusa kao sa Markom Miljkovicem.
    Ima casnih policajaca i dopasce im bagra saka.

  8. Vođa zna sve ono što mu odgovara, a o onom što mu ne ide u korist nikad pojma nema. To već i vrapci znaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.