Da li su u Srbiju stigle „Zvezdane staze“, kao što tvrdi predsednik Vučić?

Sagovornici Danasa komentarišu izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju tehnološkog parka Rivijana da su u Srbiju stigle "Zvezdane staze"

Ostavite komentar


  1. Socijalni kreditni sistem,da li je to eksperiment ,ko je pristao u ime koga na tu svinjariju,od kada se sprovodi,da li je to resetovana Srbija?????Ko ucestvuje u ovom zlocinu protiv covecnosti,ko su zrtve a ko suizvrsioci zlocina?Ne zelim da verujem da je i to vojna tajna,DOKLE?

  2. Sve je bajno da je milina slusati izmisljene sanjarije, a realan zivot pise romane vise od polovine stanovnistva zivi u siromastvu od toga dobra polovina u bedi nedostojnoj 21 veka, mlataranje brojkama nasminkanim nerealnoscu, evo prosto da vam se za jedan mesec da, vama i Malom po 30 000 din,i sve ukine da izgurate mesec dana, da se prehranite platite dazbine struju ,stanarinu ,komunalije, daleko bilo i lekove, kako bre, tako vam zive najveci deo penzionera koje ste kaznili trajno samo zato sto nisu sedeli po KAFICIMA, vec vredno radili 40god,i punili budzet placajuci poreze, dok su lencuge studirale sa30+,i nikad nece moci da napune40god, staza to je ZLOCIN koji bi morali kolko sutra da ispravite i vratite u normalni obracun svima koji su napunili 65god zivota..

  3. Nisam primetio da ste nekim pozitivnim tekstom ispratili dolazak Riviana u Srbiju? Ne razumem iskreno sto je to tako. Nova radna mesta, smanjenje nezaposlenosti, jacanje ekonomije, a da ne spominjem sto je buducnost auto industrije u istim tim elektricnim automobilima? Stvarno je mozda bolje da pored programa prekinete bavljenje novinarstvom.

  4. Kilogram duvan čvaraka 2000 dindži. Može li Enterprajz da skokne po neke jeftinije za vaskoliku Sorabiju?!

  5. Od „Zvezdanih staza“ imamo samo Borgove, koji nas jašu već deset godina.

  6. A Indijana Džons maše papirima,r neće jer nema čime da se besi.Papor će da pukne i eto amnestije.

  7. Lepo društvance. Odabrano. Pridružio im se i strip crtač. Kad smo bili klinci, svi smo tako počinjali, po školskim klozetima. Neki to nastave čitav život.

  8. Rusi su šili čizme,Bugari uvlačili pertle i pakovali u svojim ,,fabrikama,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.