„Da sam premijer sve bih obećao, da sam predsednik sindikata ništa ne bih poverovao“: Da li će najava izbora uticati na pregovore Vlade i prosvetara?

Ostavite komentar


  1. I sad o statusu prosvetara pregovaraju vrsnjaci. Brajkovic koji je penzioner vise od 10 godina i ministarka koja ima 72 godine sa savetnicima od preko 70 godina. A zaposleni u prosveti mora sa danom kad puni 65 godina zivota da ide u penziju.

  2. Najveci neradnici koji imaju tri meseca godisnji odmor jos bi sa dvadeset gidina rada otisli u penziji a decu ne nauce nista samo im daju svije kolega da idu na dopunsku nastavu, interesuju ih samo ekskurzije, osmi mart koliko ce deca da skupe para da bi im kupili jos malo zlata. Dok su moja deca isla u skolu bilo je jos i gote najmanje ih je interesovalo obrazovanje dece sve drugo je imali prednost sram ih bilo neradnicko.

  3. Kako vam je bilo za vreme dosa niste imali hleba da jedete a sad se nadigli ajde bre nelupajte

  4. Обећање,Покајање : Наивном и лудом радовање !?

  5. Sramota! Radno vreme par sati,godisnji odmor 3 meseca,nijedan praznik niti vikend ne radite! Sta gospodo niste strajkovali letos kada deca nisu isla u skolu? Sve ste svalili na roditelje ili da se plate časovi privatno! Sram da vas bude ni to sto dobijate niste zaradili!

  6. Za 10 godina ti prostački i neprikladni naprednjački komentari će se pisati direkno vašem predsedniku jer neće biti nastavnika kada odu u penziju a mladi studenti BEŽE iz prosvete!!!

  7. Niko se ne izjašnjava, kada će veroučitelji dobiti barem ugovore na neodređeno vreme po školama, a rade više od jedne decenije i ništa im nije zagarantovano.

  8. Као носећи стуб нормалног друштва и државе, просвета је у зачељу. По коментарима се види на ком је нивоу доведена са податком да имамо милион триста педесет функционално неписмених. Такви немогу да схвате значај просвете па им је и перцепција у складу са нашкрабаним коментсрима….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.