Dačič: Sutra letovi za Berlin i Frankfurt za srpske državljene, politička moć se seli na Istok

Ostavite komentar


  1. Eto prilike da Dačić u svoj repertoar uvrsti neprevaziđenu ever green numeru „Amerika i Engleska-biće zemlja proleterska“!

  2. Dačić se odavno izjasnio, on je za svaku vladu u Srbiji, da bi punio svoje džepove, a posebno za Mišu bananu.

  3. Čekaj, znači ako je Kina uspela da prva suzbije virus, to automatski znači da postaje globalni lider u svemu? Lele kako to naš ministar spoljnih poslova lepo pakuje svoje socijalističke ideje i ideale.
    Samo ako građanin Srbije malo zaobiđe naše vesti, saznaće da se kineskoj robi sprema veliko odbijanje uvoza i to svuda u Svetu.
    Dok ih mi veličamo kao svoje velike prijatelje, posle Rusije, nje nešto nema trenutno na repertoaru političara, ceo Svet ih okrivljuje za propuste u vezi sa virusom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.