Dačić: Ulaganje u obrazovanje siguran zalog za budućnost

Ostavite komentar


  1. Kakva je tacna veza izmedju pojmova – „obrazovanje“, „skola“ i „Dragan Markovic Palma“? Ako je sve samo skec uoci veceri pevackih talenata u okolini Jagodine, molimo da tako i navedete

  2. ‘ajde!!!!! Megableja je tvoje mezimče i jedan od igrača koji je uništio srpski obrazovni sistem. A ti pričaš o boljem obrazovanju???? To je ista priča , kao za ono kofere!!!

  3. Dačić je potpuno u pravu. To je zaista sigurno ulaganje ali ne u korist zajednice nego u te mlade stručnake da čim završe studije, odjure (pobegnu! iz Srbije glavom bez obzira u svet! Da li se Dačić ikada upitao šta sve te mlade stručnjake očekuje u Srbiji? Demokratije ni na grame, ako se narod ne opameti vladaće još dugo- diktatura JEDNOG čoveka, kvalitetnih radnih mesta sa platom od koje može dobro da se živi i uštedi za kupoviju npr. stana- nigde na vidiku. A kako i bi, kada Vožd daje silne pare ovog naroda za dovlačenje stranih firmi -izrabljivača, hvaleći se stručnom radnom snagom, najjeftinijom u Evropi i šire? Zato, deco, knjigu u šake, zagrejte stolice i završite započete studije pa odmah put pod noge dok vas Zapad još prima! Čak i onaj roštiljdžija u Mek Donaldu ima veću platu na Zapadu od mnogih doktora nauke u Srbiji i pristojniji život!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.