Aleksandar Vučić: Zameraju nam što slavimo, a nama ne treba ništa tuđe

Obeležavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Ostavite komentar


  1. Lepo drago mi je zbog obelezavanja jednog znacajnog datuma, ali malo smeta, nema distance, nema maski sto znaci da oni koji treba da budu prvi na liniji fronta beze u pozadinu a pricaju o borbi, nije lepo. Ziveli

  2. Kad če novi praznik precedniče ali molim vas neka bude slobodan dan a ne radan da narod proslave ko sretni ljudi .Ako ne možete to srediti u državi probajte u regiji .

  3. Jedinstvo sa koronom tek ce biti potvrdjeno. Urlikanje pred masom,svi bez maski,ma sram neka ih bude! Nasi lekari treba da nam okrenu ledja i da beze u svet,pa neka nas sveznajuci leci svojom bolesnom demagogijom.

  4. ‘…samo hoćemo da budemo svoji na svome..’?!
    Da li to znaci svi Srbi u jednoj drzavi, ili svi Srbi u Srbiji

  5. Kad je onomad bilo 100 god.zaboravili da slave… U Grckoj tad… Svecanosti.. Ovde nista… Tek posle 2-3 nedelje spomenuli

  6. Nema distance ni maski, sad ce opet da skoci porast asami odgovorni za ovo. Koga vise vi ovde variate?

  7. Moj deda (Crnogorac) bio je mitraljezac u „Gvozdenom puku“, učestvovao je u proboju Solunskog fronta, ubili su ga Bugari 1943. godine, drugim rečima život je dao gradeći Srbiju.
    Pitam se koji su put prošle dede Vučića i Dodika i čiju su državu oni gradili.
    Muka mi je dok ih slušam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.