Dan u TC Galerija: Pravi izazov naći hranu i izlaz (FOTO/VIDEO)

U punom kapacitetu tek od proleća

Ostavite komentar


    1. Umesto nekog lepog parka, gde bismo mogli da uzivamo na obali reke oni podigli trzni centar, neverovatan neukus !

    1. Dosadni su sa trznim centrima, ni u Big fashion-u, ni u Ada molu, ni u nekim jos bila nisam. U Rajicevu usla kad me slalo dete po neki poklon tamo. Za toliko samo. Koja je atrakcija trzni centar, osim onog Merkatora sto je prijatan (meni bar).

  1. Tako je sa skoro svim stvarima od vlasti SNS i Vučića. Svuda spolja gladac a iz nutra jadac. Važno je pompezno slikanje za TV. Da nije ni 1/3 urađena sazna Beograd a oni 50 km od njega koji nikada neće ni kročiti tu a glasaju samo RTS i PINK misle da je napravljen Beli Dvor i da tako gradi Vučić. Dovoljno za tupog glasača iz tih ostalih krajeva da se kune u SNS i Vučića. Terasa im je adut? Naravno jer su zgradama zaklonili reku celom Beogradu.

    1. Po svom običaju, čim ovi njegovi to zaborave za nekih pola godine, Vučić će otvoriti Galeriju bar još dva puta.
      Ali mene tamo neće videti, to je sigurno.

    2. Da, glasači iz ostalih krajeva su tupi, ali ste nam vi Beograđani prepametni. Za vreme DS, ovo bi možda i bilo završeno, ali bi zato ostatak Srbije dobio 5km autoputa i ništa više. Zato su i izgubili izbore, jer Beograd ne odlučuje izbore, već ostatak Srbije. Vučić je to shvatio i zato pobeđuje. Ne kažem da je on dobar, samo da je izgleda pametniji od opozicije ili ima bolje savetnike. A po ostatku Srbije se mnogo više gradi, nego za vreme DS. I ne brinite, ne gleda se samo Pink po ostatku Srbije. Rekao bih da ste tupavi vi i vama slični. To što ste protiv Vučića, ne znači da ste odmah mnogo pametni, ne treba mnogo pameti za to.

      1. Jadna si mi provincijo. Provincija nije nedostatak trznih centara, nego nedostatak POTREBE za kulturom. Ne trebaju vam knjizare, opere, pozorista, galerije, i slicno.
        Trebavam jevtino pivo na cosku i da preko rialitija zavirite u tudj krevet i tudju kuhinju. To je zabava za provinciju. Ona ima samo osnovne potrebe: u se, na se, i podase. Prazni ste i suplji a prazan zivot u provinciji ispunjavate tv govorima koje je vas predsednik prilagodio vasim saznajnim sposobnostima.
        I vas Vucic je to shvatio: unistio obrazovanje, ogranicio informacije i sprecio stvaralackom delu populacije da se izrazi. Sve prema recepturi klasicnih diktatura.
        Ispekli ste paprike, tursija, svinjokolj i sad jos samo pecenje rakije. Ima li jos neke zabave u provinciji? Ah, da: kupusijada.

        1. Ima i kobasicijada, dok pozorišta i muzeja nema, ali vama to i netreba jer je očigledno da sve znate.

  2. Da li je moguce ljudi da ste toliko maliciozni i da ne znate da se poslovni prostori ostavljaju u sivoj zoni da bi ih onaj ko ih kupi ili iznajmi,u skladu sa buducom namjenom opremio i dao im prepoznatljiv vizuelni identitet?

    1. Siva zona je ona u kojoj siti verovatno najbolje osećaš, a za ovo može da se kaže „siva faza“. A i to prosto nije tačno, jer se kod ovog tipa objekata mnogo više uniformiše od klasične sive faze, tipa pločice i stolarija. Ovo je totalno neozbiljno, a drugačije se nije ni očekivalo.

      1. A šta Lauda očekuje u vreme najveće epidemije? Da sve radi? Dobro je da radi i sa 50% kapaciteta jer kako se beograđani ponašaju opet će nas zatvoriti u kuće.

        1. Izvinite Alhemičar, ali ZAŠTO se otvara TC Galerija ako radi 50%? Gde ste to do sada videli da se nešto otvara sa 50%, gde?

  3. Odlicno napisano. Nemam nikakvu zelju da i jedan dinar tamo ostavim a i juce mi je rodjaka za malo stradala kada je sa sprata sleteo neki metal sa lifta i pao pored nje.

    1. Jeste li bas 100% sigurni u to sto ste napisali? Sta vam je rodjak tamo trazio.
      A i nije bas neki rodjak.

  4. Garaze nisu ispod….vec pored prodajnog korpusa. Dalje nisam citao utiske ovo g17+ eksperta za soping molove….nadam se da je nasao garazu

  5. Radio sam tamo pa sticajem okolnosti znam nesto o tome,ima ukupno 450 lokala od kojih je tek trecina izdata,na ostalima su polepljene gips ploce i fototapete da izgleda kao da su namerno tu,ispocetka kazu da nisu izdavali lokale bilo kome nego samo brendiranim firmama,a sad mole ko ce da dodje

  6. Ne ulazeći u to da li je ovo dobar projekat ili ne, ne razumem zašto je ovaj tekst napisan sa toliko negativnosti, pokušavajući smda predstavi da je sve katastrofa. Vrhunac gluposti je priča o traženju parkinga. I u mnogo manjim molovima i na manjim parkinzima je teško naći auto ako ne zapamtiš gde si se parkirao, a ne ovde, gde je ogromo, kao što ste i sami rekli. Znači da ovde nije problem parking i ulazi, već intelekt novinara. Mogao je isti ovaj tekst da se napiše i mnogo kulturnije, a ne kao da je izašao iz Informera. Ne razumem čime je zaslužio da bude prvi tekst na portalu.

    1. Napisano je da se čovek zamisli da li je bolje ovo ili da su napravili jos jednu bolnicu, recimo

  7. Jedva čekam da se sve radnje otvore, nadam se da ću moći dosta povoljnije da kupujem dobre stvari. Što više hejtera obilazi ovo mesto to će za nas normalne biti više mesta. Zanima me samo da li ova ekipa komentatora obilazi u širokom luku i ostale evropske tržne centre. Znam. NE! Objavite komentar, hvala unapred.

    1. Načekaćeš se, izgleda.
      A i teško da ćeš moći da razmeniš sendvič za robu, sem ako radnja nema ekskluzivni ugovor sa SNS-om.

    2. Dodeliste sebi pridev “normalni“ zato što se ne slažete sa piscem teksta da u TC-u “Galerija“ ima i nedostataka? (A bar polovina fotografija uz tekst deluje promotivno).
      Nije Vam baš neki jak kriterijum za to samoocenjivanje.

  8. Mnogo veci trzni centar i to otvoren je cela Srbija u kojoj masovno zadovoljavaju svoje potrebe siromasni gradjani kopajuci po kontejnerima.
    Vucic je slagao i o velicini TC. rekavsi da on ima 300000m2. Ta povrsina bi odgovarala napr. objektu osnove 100x100m i visine 30 spratova (100×100= 10000m2, 10000m2x30=300000m2)! Svako moze da vidi i da proceni da TC nema ni priblizno tu povrsinu.

  9. Glasali ste Beogradjani. Već dvaput. A vi što niste, nemojte ni treći put. Uživajte.

  10. Svi argumenti koje ste naveli, koliko god da su veliki i istiniti, padaju u vodu kad su sročeni na ovako skaradan način. Respektabilne novine bi morale imati stručnog lektora, ako već novinari nisu sposobni da se izražavaju koncizno i u duhu našeg jezika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.