Dan žalosti sutra u Novom Pazaru 1Foto: Wikipedia

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Novi Pazar-Raška poginuli su nSead Krlić (32) i bračni par Irfan Vatić (32) i Nejla Halitović (27), svi iz ovog grada.

Njih troje su se nalazi u automobilu, marke „BMW“, koji se kretao iz pravca Novog Pazara. Iz još neutvrđenih razloga automobil je skrenuo u suprotnu traku i direktno udario u autobus „Kavim- Sandžaktransa“. Oni su nastradali na licu mestaEkipa Hitne pomoći mogla je da konstatuje samo smrt. U autobusu je povređeno troje putnika. Povređenim putnicima pomoć je ukazana u novopazarskoj Opštoj bolnici. Porparola ove zdravstvene ustanove dr Suada Gicić-Skenderi je rekla da su putnici iz autobusa zadobili lake telesne povrede, „jedna pacijentkinja je zbrinuta na hirurgiji, a dva na otorinolaringologiji i posle ukazane pomoći puštene su na kućno lečenje“. Dr Gicić-Skenederi je dodala da će u toku dana (juče) biti izvršena obdukcija poginulih.

Poginuli su iza sebe ostavili po dvoje maloletne dece. Zbog pogibije troje Novopazaraca, Gradsko veće je na vanrednoj sednici utorak proglasio Danom žalosti u gradu.


Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.