Danas podkast: Nabavka aviona zaokret prema SAD?

Poslušajte novi podkast Danasa

Ostavite komentar


  1. Srpski diktator Aleksandar Vučić bi malo da izigrava Josipa Broza, zvanog Tito. Dans sa Rusima, sutra sa Amerima, tražeći, valjda, i od jednih i od drugih „mesto pod suncem“ u vidu azila kada bude morao da pred gladnim narodom beži iz Srbije, koju je, uzgred rečeno, opljačkao do gole kože. Lako mu je da se razbacuje narodnim parama, niti su njegove, niti će on i njegov porod da vraća zajmove kojima nas je diktator do grla zadužio. Dosta glupavo imitira i Slobu Miloševića. I Sloba je pokušao da kupi Er bas aviona da bi „odobrovoljio“ Francuze, kao što bi ovaj danas Amerikance. Kao da je njima uopšte stalo do Srbije. Važniji su Šiptari. Zna se da je bar polovina u EU stacioniranih američkih vojnika na nekoj drogi- a Šiptari su glavni i veoma pouzdani isporučioci. Em garantuju isporuke sa Kosmeta, em imaju od trgovine drogom velike pare da potplaćuju i američke političare. I Šiptare je Vučić pokušao da imitira -poklonio je Hilari Klinton velike pare misleći da će ona pobediti na izborima u SAD a ne Tramp! Kao što vidimo on pokušava da imitira mnoge ali u tome nimalo ne uspeva. Nema talenat -a ni pravi „klikjer“ ni za tu „radnju“ kao i za sve čega se dohvati. Posle njega ostaje uvek samo POTOP. Jednostavno- on je i za Amere i za Nemce ali i za Ruse, uskoro će to biti verovatno i za Kineze ZASTAREO MODEL koji nikome više ne treba, ma koliko on pokušavao da sedi na dve, tri stolice i ma sa koliko od naroda opljačkanog novca podmićivao moćnike.!

    1. Niti hvalim, niti kudim Tita. Ali, očigledno je da se, protokom vremena, o njemu sve manje zna (danas skoro ništa), a sve više u vetar priča.

  2. Mislim da konačnu odluku o trošenju velikih suma državnog budžeta odobrava skupština.Kako je dosadašnja skupština izopštena sa mandatom,a nove još nema,postavlja se pitanje ko sada odobrava trošenje državnog budžeta,za nabavku aviona? Da li Srbija kreće u RAT ?

  3. Ma kupiće on i nosač aviona, samo da ga podrže u doživotnom ostanku na vlasti. To što nemamo more -“ pa šta?“

  4. Francusi rak. sistem, euro helikopteri , fk3 Kina ,mig Rusija, a10 Amerika .Dobar svima, samo meni nije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.