Danica Drašković: Srbija otvoreno služi ruskim interesima

* Otvaranje arhiva u Albaniji jasno nam pokazuje da je to moguće samo u zemljama u kojima je Rusija izgubila politički uticaj
Nakon što je Albanija najavila otvaranje dosijea tajnih službi, postavlja se pitanje da li će i kada to uraditi srpske vlasti

Ostavite komentar


  1. Ti smes da bilo sta kazes, koliko si se nakrala para, po upravnim odborima. Ne brini ti za Srbiju, idi u CG, pa tamo pametuj, ali povedi celu tvoju familiju, ovde ste visak

  2. Koliko stanova i poslovnog prostora imas na tudjim imenima …!!!!

  3. Danica Draskovic je napisala istinu a istina smeta samo onima koji su navikli da vladaju ovim narodom na lazima i prevarama … ako Srbija hoce ekonomski razvoj i vladavinu prava onda pod hitno mora da se otvore tajna dosijeja i izvrsi lustracija … na ovo naterace vlast EU ako hocemo da budemo clanica EU… podrska za Danicu Draskovic jer ima nas mnogo koji delimo stavove Danice Dradkovic ….

  4. Pravo je Danice Drašković da iznosi svcoja mišljenja i o državnim pitanjima,
    ali mi nije jasno zašto DANAS smatra da je posebno važno da mišljenje građanke Drašković prenese svojim čitaocima?
    posebno važno

  5. Vi ste oziljan list. Zašto ovoj ženi dajete prostor. Pa njen muž je bio u koaliciji sa Miloševićem a i sada sa Dačićem. A to joj ne smeta.

  6. Не разумем на спрам чега говори Даница Драшковић? на спрам чињеница да је један од директора у НИСУ, с колегама Николом Мартиновићем и Гораном Кнежевићем? на спрам чињенице да је део коалиције актуелне власти у Србији? Уистину, коме то говори Даница Драшковић? с чим ил с ким се слаже ил не слаже? ил, колка је цена слагања или не слагања? ил, једно прича, друго ради, еее шта мисли бог зна.

  7. Prisustvo u odboru nema ama bas nikakve veze sa istinom Gdje Draskovic. Ako je istina sto kaze, a jeste, …onda je ta istoina jaca od svih njenih drugih aktivnosti. 1990-te je 3 miliona Srba glasalo za Milosevica i pro rusku struju, iako su znali da je bio u Americi, i to bankar. I sad na njega nikakav agent CIA nije vrsio uticaj. Pozdravljam Gdju Draskovic. Veca je poenta ovde da je Albanija u necemu dobrom ispred nas. Pre usli u NATO, pre se prilonili zapadu. Pre otvaraju dosijea. Rusijo mars iz Srbije !!!!!

  8. SPO jos uvek postoji? Zar se oni nisu utopili kod Vucica? Uh, kako bih sam sebi noge polomio zato sto sam isao da slusam slabiji pol doticne gospodje po trgovima. Profi je bio dvorska luda, ali profi…. No dobro, kralj mu je preminuo, gazdarica trazi nove tezge. Sve u svemu, Srbija. Ali, neka proba dana u Crnoj Gori da otvori dosije. I tamo ga ima, verovatno. Oni su blize Albaniji a i uveli su sankcije Rusiji. Ups, a muz joj podrzava Ruse, i radikale, i naprednjake, ma koga god da treba, kao nekad Slobu. Kako li je njoj, para ima, nesporno mada ne verujem da novac moze da zadovolji. Pa opet, i zadovoljavanje se moze platiti, zar ne? Ja se osecam sizofreno samo razmisljajuci o izjavi gospodje, a tesko onima koji jos uvek slede SPO i veruju gospodji i suprugu iste. Naravno, svaka cast ljudima koji su u SPO zbog para, to postujem.

  9. Znači ostali smo sa KGB Rusijom poslednji u Evropi u kandžama zločinačkih tajnih službi,tj ovde u Srbiji vladaju KGB i kagebejac Putin.I jedini razlog pobune treba da bude upravo otvaranje dosijea i raspuštanje ove i formiranje nove bezbednosne službe sa mladim školovanim ljudima !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.