Danica Grujičić izjavom razljutila kolege: Dokažite da su lekari umrli samo od kovida

Prva na listi SNS negirala da je Srbija zemlja u kojoj je stradalo najviše medicinara

Ostavite komentar


  1. Nedostojna lekarske profesije ako moze ovako da vikom i drekom govori neistinu. Koliko danas doktorku Gruicic prijaviti Lekarskoj komori Srbije. Nije samo strucnost ono sto odlikuje lekara. Javno izgovorena rec lekara ima tezinu. Treba naci poslednji objavljeni broj preminulih lekara. Mislim da je 135. Sramota koju nece osecati nikada je i preporucuje da bude prva na listi SNS-a.

  2. Porodice preminulih osoba iz Zdravstva ( deca , supruge , supruzi ili roditelji ) su dokazale svojim bolom ovoj bahatoj “ naprednjakusi “ . . . kako je nije sramota da i samo pomisli ovakve bedne izgovore . . .

  3. Ovom sramnom izjavom, uvažena doktorka povredila je sve kolege, žive i mrtve.

  4. Ja ne vidim šta je loše rekla. Da li je rađena obdukcija? Nije, i kako onda sa sigurnošću tvrdite da je noko umro od Covida? Drugo pitanje je odakle tolika smrtnost među lekarima koji su , pretpostavljam vakcinisani?

  5. @Boza . . .
    “ doktorka “ PRIZNAJE samo Acin POLIGRAF ! ? . . . ovo je njeno “ politicko “ samoubistvo . . .

  6. E pa to tako ispadne na kraju, kada ostrašćenost i ambicija nadvladaju profesionalizam, lekarsku etiku, ali i realnost. Šteta.

  7. Interesuje me što ne objavljujete moje komentare, veoma korektno ih sastavljam i nikog ne vređem, jedenostavno iznosim svoje mišljenje.Pozdrav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.