Danica Vučenić: Narodni advokat

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Pametna žena. Unovcice debelo sopstvenu mržnju. Na žalost dobar novinar ali los čovek.

  2. Ovo Vam je, g-dine Bogicu, malo više nego bezobrazluk! Izgovoriti ovo o osobi koju ne poznajete, o osobi čije tekstove ne umete ni pročitati… na čast Vam, i obraz!

  3. pa si izručio salvu uvreda, iako je čovek potpuno u pravu.

  4. Gđa. Danica umnogome pomaže nama građanima i tv gledaocima da kroz njene autorske tv emisije sami sebi raščistimo ko je ko u srpskoj politici!! Izuzetna je u poslu koji radi,ne čude silne nagrade koje je dobila u sv. karijeri.

  5. Objavljujete komentar bota Bogića a ne objavljujete moj komentar u kome izrazavam nevericu kako neko moze da kaze za divnu osobu poput Danice onako nesto. A ona ceo zivot profesionalno radi i bori se za javni interes. A pritom je podnela ogromnu zrtvu jer je ostala bez posla jer nije htela da pravi kompromise

  6. Bogic je, g-dine iza lažnog imena, u pravu taman onoliko koliko i Vi i taman onoliko koliko ste Vi razumeli šta sam napisao, a i ne bi me iznenadilo da ste Vi – Bogic!

  7. Danicu Vucinic treba izabrati za buducu Obutsmanku i Zastitnicu gradjana u oslobodjenoj Srbiji, mislim da je gospodja Vucinic prava licnost za takvu odgovornu funkciju, zena i novinarka sa kredibilitetom i stavom. Srbija vapi za ovakvim borcima i nepokolebljivcima na mestima koja su danas satrvena i gotovo unistena od strane ovakve olosokratije na vlasti koju predvodi i personifikuje upravo Aleksandar Vucic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.