Darko Mitrović: Danas jedna od najobjektivnijih novina u Srbiji (VIDEO)

Povodom pokretanja crowdfunding kampanje i Kluba čitalaca Danasa

Ostavite komentar


  1. E vala jeste iznenađenje što vas hvali vaš kolumnista,jeste vam to velika referenca.Pitajte mene šta mislim o vašem listu,pitaljte stotine hiljada poštenih građana ove zemlje šta misle o vama i vašem listu pa to objavite,naravno ako i,ate petlju,bagra ste vi,veliki ste manipulatori ali mali kao ljudi.Naravno,nema veze,oprošteno vam je jer ste ipak mizerni u odnosu na broj onih koji su daleko bolji i objeltivniji od vas.

    1. Danas je možda jedini dnevni list u ovom vilajetu. Ostalo sve je tolet papir.

    2. Stotine hiljada postenih gradjana , a citaju Danas. Ja mislim da Danas nema toliki tiraz. Da nije interneta , ne bi ga ni vi botovi citali. Znaci svi su oni posteni, pa i ti. A sam sebe svrstavas u postene i to ti je “ velika referenca“. Komentar ti je pun reci kakve izgovara tvoj vodja, sve kvalifikacije, bez ijednog dokaza koji bi njih potvrdio. A ti objektivniji su nagadjam : Informer, Alo. Za razliku od tebe , ja te novine ne uzimam u ruke, niti citam njihovo internet izdanje.Prvi put odgovaram na pisanje jednog bota, znam da ces dobiti poen za to , ali eto, malo mi te je zao. Pa ti poklanjam.

    3. Bota-Botina, je izdanak ludila, maloumlja, neznanja, pomracenog uma i nebi valjalo ga svrstavati medju normalne, umnomislece, razumne i savestne gradjane ove jadne I zarobljene zemlje? Ako je tako debilan rodjen/a pomoci nema a ako mu je samo ova demonska vlast sprzila mozak treba mu/joj pomoci da progleda i da procuje? Ko u tome uspe cini veliko i humano delo?

    4. @Bota Hvala Vama što čitate i komentarišete zajedno sa nama ove loše novine. Samo nastavite da čitate i komenrarišete i vidimo se na protestima da ih posle kritikujemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.