Davor Dragičević: „Tata lav“ u pravdi za Davida

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Nesto sam propustio pa ne znam zbog cega je nastradalo to dete? Da li ima neka pozadina? Da li je mali bio, da kazem uzoran mladic ili se bavio nekim sumnjivim poslovima? Nigde nisam procitao sta je uzrok ovakve posledice. Pisete samo o ocevom protestu. Trebalo bi u par recenica napisati nesto i o samom detetu. Cime se bavio. Studirao. Vodio normalan zivot. Prosto je nejasno. Svakako je strasno da neko izgubi dete ali malo pojasnite ceo slucaj.
    Unapred hvala.

    1. David je bio genije za računare i računarske mreže. Koristeći svoje znanje, ušao je u sistem policije i vlade, i stekao pristup i uvid u podatke koje nije smeo da vidi. Epilog priče se nazire iz svega navedenog…

    2. I ja sam ovih dana istrazivala malo posto mi nije bilo jasno. Ako sam dobro izmedju resova shvatila, bio je dobro dete i nije pristajao na nagovore da se bavi nekim nelegalnim poslovima. Zbog toga ga je zadesilo to zlo. Ne otkrivaju detalje da bi zastitili svedoke. To je moj zakljucak.

      1. ,,Ne otkrivaju detalje da bi zastitili svedoke,, kaze Zora koja o nicemo pojma nema.
        Zoroooooooooooo, eno ti u SB sve poimenicno navodi gospodin Slobodan Vaskovic i ubice i nalogodavce i one koji zataskavaju zlocin samo nema ko da procita.
        Pametan i uspesan Srbin moze da bude samo ako pobegne od Srba naravno ako uspije pobjeci.
        Davor dobija podrsku iz cijelog svijeta jedino ne dobija iz Srbije. Zasto??? Zato sto mu je policija ubila dijete a tu policiju podrzava policija Srbije, vlasti prikrivaju ubistvo i u Srbiji i u Srpskoj….

        1. U pravu ste, nisam imala pojma, nisam bila u zemlji neko vreme ali nema potrebe da se vredjamo, na istoj smo strani…eto sad iz komentara saznah sustinu. Strasne nam se stvari desavaju ali na zalost izgleda da nemamo snage da se odupremo drzavnoj mafiji. Uspeli su da nam na razne nacine uniste porodicu koja je osnovna celija jednog drustva.

          1. I mene je uvredilo to sto pises sto neznas pogotovo sto je u pitanju ubistvo i zivot mladog, inteligentnog i posebno hrabrog momka.koji je znao da ce da ga ubiju i poslao sms poruku drugu, ko ce da ga ubije i ko je kriv…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.