Debakl Vučićeve borbe protiv kriminala i korupcije

Zašto je predsednik SNS po ko zna koji put za pet godina pred beogradske izbore najavio "borbu naroda protiv tajkuna"

Ostavite komentar


  1. Pre izbora smo imali tezu: ““od vlasti (politicara) u ovoj zamlji samo je narod pokvareniji““! Sad imamo novu tezu: vecina (od ukupnog broja izaslih na izbore) naroda su imbecili! Iliti ““koNpletni idiJoti““! Izaberite sami..

  2. Po komentarima Boze Prelevica Djilas mu dodje devojka za udaju, nevina i cedna, koja se necka oko povratka u politiku, Miskovic i family uboge, zlom napadnute dobre vile, a Kosmajac suva inteligencija koja umalo da zameni Teslu. Parada iskrivljene realnosti.

  3. Vucic – jedan od najvecih politickih licemera u novijoj srpskoj istoriji (konkurencija je jaka) ce imati dosta toga da objasni istraznim organima. Pogotovo njegove i veze njegove familije sa kriminalnim vrhom Srbije. Ne botovima nego ponavljam istraznim organima.

  4. U državi čijim pravosudnim sistemom još uvek haraju demokratsko-reformatorski kadovi, ne možete očekivati presude tajkunima.

  5. I zaista se javio kteli mi ili ne tajkun a to Đilas svakako jeste bio je u politici manje od decenije a stekao milione i milione eura,možda i pokoju milijarudu.Rlem svojevremeno na nekim izborima u SAD ,pojavio se bizmismen Ros Pero, izuzetno bogat čovek i počeo dvojcu demokrat-republikabac ozbiljno da mrsi račune,FBI je bez i jedne prijave ušao u posede Ros Peroa, i nije mu ništa dokazao, vrhovni sud SAD doneo je odluku da je pero bezobrazno bogat i da to nije moguće za deset godina.Đilas je bezobrazno bogat i to za manje od deset godina , a ima mnogo mutnih radnji.Dakle borba protiv kriminala nije potpuna jer je Đilas i mnogi na slobodi, a da primenimo demokratiju iz SAD i da im zabranimo političko delovanje ???

  6. Правда је спора али достижна. Када се правосуђе устроји по европским принципима, нико неће проћи некажњено.

  7. Ispade da ništa nije dobro urađeno i da je Vučić kriv što je tužilaštvo i sudstvo kilavo ,što govori da je opet u pitanju mržnja a ne realnost.

  8. Nasa sudbina je da zivimo u državicama braće Vučić, braće Haradinaj, braće Djukanović, baba Alije i sina Bakira.. ostalo je sve ok.

  9. Koliko znam neki minstri iz vlade režima Demokratske stranke su procesuirani. Vidi se jasna namera da se nešto promeni i sankcioniše.

  10. Pise li vama neko ko nije bot? I ko ZNA da cita? Zato sto botovi uvek komentarisu samo naslov, ili salju ljubavne poruke svom sefu ne bi li dobili kakvu bombonicu. A sef je na vlast dosao na obecanju da ce unistiti korupciju. Posle punih PET godina njegove vladavine moze se zakljuciti da ovakav nivo korupcije u Srbiji nikada nije zabelezen! Mi se bukvalno raspadamo zbog bezakonja, kradje i uzurpacije vlasti na svim nivoima.

  11. Postoji nesto sto se zove fer igra, za sta Prelevic nije cuo. Nisam najveci Vuckov fan ali fer bi bilo nabrojati pored navedenih stavri koje jos nije priveo kraju i sve one odradjene kojima je sredio drzavu.

  12. Fascinira me kako smo u stanju da na jednog čoveka svalimo sve negativnosti koje "krase" Srbiju već decenijama. Kulminirali smo.

  13. Niko i nije poštedjen, to svakog dana pokazuje, novim hapšenjima. I ti ces doci na red Đilase.

  14. Čovek se borim svim silama protiv korupcije, kriminala, terorizma. Pokazuje svakim danom svoju jaku borbu i Srbija moze samo da bude srecna sto ga ima.

  15. Kosmajac nikako nije smeo da preti katastarskom službeniku, tj. državnom činovniku. Takvim činjenjem on nedospustivo srozava ugled nezavisnih institucija zemlje. Pošto je Srbija pravna država, tužilaštvo je moralo da reaguje na mig izvršne vlasti i pravno procesuira Kosmajca za remećenje javnog reda. Jer, ko sme da spomene ime čoveka koji psuje katastarske rukovaoce pred svedocima osim sadašnjeg predsednika? Niko!?

  16. Biti tajkun znači biti finansijski moćan. To ne znači da su automatski to bogatstvo stekli na nezakonit način. Kako je vlasnik Fejsbuka stekao milijarde kao momak. Kada se bavite nečim što može lako da se proda, zaradićete novac za 2 – 3 godine. Oni koji proizvode pletene korpe neće nikada postati milioneri. Što se Vučića tiče nije samo problem što je on prozvao i ganjao domaće tajkune dok je strane glorifikovao, nego je problem što je to pričao da bi odstranio opozicione lidere i njihove simpatizere. Nije on iskreno protiv korupcije.

  17. Za malverzacije na carini pitajte Željka Popovića i njegovu kliku iz V sektora. Proverite i imovinu kojom raspolažu. Da nije fab(l)usa, megatrenda, nekakvih privrednih akademija…od škole ne bi imali ništa

  18. Nije tacno da do sada nemamo nikakve rezultate na tu temu, pa ima ih puno….Vucic je mnogo uradio na sprecavanju korupcije,samo nije iskorenjenojer ih ima jako puno i to je jako veliki postupak

  19. Secam se jednog od TV gostovanja gospodina Vucica u kojoj je pomenuo resavanje pljacke Komgrapa, ja sam se ponadao da ce nesto biti i nista. Nista ni sa kradjama u Vodi Vrnjci gde ni Rusi nisu uspeli da zastite svoj kapital od jednog od najvecih tajkuna Gobeljica. Nista,samo prica i nadanje.

  20. Umesto da bude "napaceni narod sa opozicijiom protiv SNS-a i njihovih tajkuna" opozicija ce podrskom Djilasu pucati sebi u stomak i dati SNS-u ono sto im je falilo za pobedu. Da li je moguce da su toliki amateri??

  21. – Da, Vuciceva borba protiv kriminala i korupcije jeste dozivela debakl…
    – Sve vodje bivseg DOS-a kao i armija zutih lopina (i onih iz G17 takodje) je ostala na slobodi a njihovi
    "kadrovi" po republickim i pokrajinskim organima, po lokalnim samoupravama kao i po JP i JKP su i dalje
    na istim (rukovodecim) pozicijama na kojima su zateceni u maju 2012-e.
    – I rade isto ono sto su radili pre promene vlasti – muljaju, muvaju, kradu gde, sta i koliko stignu…

  22. Ovi sendvičari naprednjački su smešni sa ovim komentarima i udaranjem poluseva! Sad već i babe po pijacama gunđaju o nesnosnoj količini laži koje stižu sa vanrednih obraćanja naciji. Ne pomažu tu više ni komentari ni plusići na sajtovima, vreme je iscurelo, kraj se ubrzano bliži!!!

  23. A sta je sa slucajem Bogicevica? Tolika pompa, pohapseni i maltretirani potpuno nevini ljudi iz Privredne banke, Vucic koji je Bogicevica branio i hvalio na televiziji pa kad SNS nije dobila reket koji je ocekivan, Bogicevicu se otimaju firme. A da bi se to moglo bilo ga je potrebno uhapsiti, pa je radi njegovog hapsenja lansirana afera Privredna banka, koja nema veze sa zivotom. Sudjenje je u toku ali ide katastrofalno, ispostavlja se da je Bogicevic ordinarni prevarant koji je uz pomoc drzave pokrao silan novac. Samo to…nikakav udruzeni privredni kriminal…nikakva korupcija…nista od toga!! Ali ovaj brutalni rezim nije prezao da ljudima upropascava zivote da bi prevaranti iz vlasti uzeli svoje od prevaranta Bogicevica!! Sramota jedna. Menjajte ove spodobe sa vlasti, hitno. Ja znam sta mi je ciniti. Pokrenite se i vi.

  24. @Elon Cela Srbija zna koji politicar stoji iz Bogicevica i ko je u stvari, platio reket. Sva ta imovina nije bila privatna i licna, nego pripada uvek vladajucoj mafiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.