Deca koriste Telonim za vređanje i ogovaranje

Aplikacija koja omogućuje ostavljanje anonimnih komentara popularna među osnovcima

Ostavite komentar


  1. Pa, naravno, jer nekada, kad lajes po skolskom dvoristu ili na basketu posle casova, dodje taj kojeg si olajavao i da ti po tamburi! Ovako – anonimno, iz udobne stolice pred kompom, onako najedeni, napijeni, bujni, besni i bezobrazni i, po ugledu na roditelje, posve zli… mo’s da pricas sta ‘oces, a ni razlomke jos nisi savladao. Eto, dragi moji zemljaci, to je nasa buducnost.

  2. Levičari i feministi žele da iz svojih sebičnih razloga (kompleksi i širenje ideologije) unište demokratiju i slobodu govora na Internetu. Ne shvatatju da ti nije moguće. Internet je živa stvar kao i Sloboda, tu ga sečeš on se na drugu stranu regeneriše.

    1. Trenutna situacija nije sjajna sa mejnstrim portalima i mrežama, ali koliko god se ova ekipa gore trudila (potpomognuta od strane globalističkog potrošačkog lobija, kome je uniformnost takodje u interesu) neće uspeti.
      Istina, oslobodjenost, pravo da se iskaže stav proistekao iz logičkih kanona (ljudi nisu isti, polovi nisu isti, rase nisu iste) sve to zajedno mora da izbije negde kad se suviše pritiska.
      To će se desiti podelom Interneta na dva dela. Feminolevičarski globalistički i liberalni internet, verovatno u početku pod krinkom Darkneta.

    2. I da završim. Rešenje ovog problema su sloboda govora i liberalna pristojnost, a ne cenzura i rodnopolitička korektnost.
      Propast komunizma vam je pokazala kako će se završiti i ovaj pokušaj gušenja sloboda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.