Dejan Bodiroga: Target tabloida

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ziveti u ovoj zemlji, sa ovakvim rezimom i atmosferi koju prave, je nepodnosljivo. Besramni su.

    1. Bitno je da isti ti tabloidi nemaju nikakve podatke o bahatoj deci bahatih roditelja koji svako mslo zgaze nekoga svojim skupim automobilima kupljenim novcem opljačksnim od ovog naroda, sve uz blagoslov države…

      1. Smatram da ne postoje „nevini“. A dobro je poznato da svi tabloidi
        dobijaju informacije i po potrebi obradjuju i plasiraju, a sve svrhu
        Dobrog marketinga i politicke konotacije

    2. Ово је најбоље скенирање правог стања у две реченице

  2. Da je to uradio neko ko podrzava SNS, vi bi ga prvi razapeli, na stub srama. Bravo, za vas, „nezavisne“, novinare. Zasluzio je, i on i svako ko se tako ponasa, da bude na stubu srama.

      1. Bravo za vas „nezavisne“ analitičare. Kada si u vlasti ili podržavaš vlast onda si u obavezi da se primereno ponašaš. Naravno i drugi su u obavezi ali ne ostavljaju loš utisak vlasti nego ličnog ponašanja.

      2. Имамо и једног гада он се зове Влада из Београда!

    1. A da je Bodiroga blizak nazadnoj sekti, onda sigurno ne bi osvanuo u tabloidima. To toliko o tvojoj objektivnosti i priči ko su zavisni, a ko nezavisni novinari. Uživaj u parovima, zadruzi i Ćićolini, raduj se što Ceca ima novog dečka. Biće uskoro nova podela sendviča. Samo da ti idol podeli vakcinu.

    2. Niko nije zaslužio da bude meta, ni jedne a posebno ne ove lopovske, banditske, vlasti sa gomilom psihijatrijskih slučajeva u vrhu iste.

  3. Sam pobedio Argentinu u zadnjem minutu, ej.
    Snsu je trebalo devet godina da pobedi Srbiju.

    1. Mogu samo da mu poljube k…ošulju, i to naročito pojedini komentatori ovde koji imaju nešto protiv njega samo zato što ne liže skute pomahnitalom srbstvu. Naročito takvi. Oni su najveće zlo.

  4. Svako divljanje , a posebno poznatih koji su bili nasi idoli, treba osuditi.Oni imaju posebnu odgovornost i zato vise od svih nas treba da paze sta i kako rade! Zato niste u pravu sto napravljeni prekrsaj pokusavate da ispolitizujete!

    1. Šta to znači „naši idoli“. Meni nikada ni jedan sportista nije bio idol. Mnogi se tako ponašaju ali politizuje se samo u slučaju ako se javno determinišeš za ili protiv trenutne vlasti. Ja prošao na crveno, kažnjen novčano, bodovima i zabranom vožnje i niko to nije registrvao niti su mediji objavili. Možda bi objavili da sam ispričao da me je policajac navodio da mu dam neku lovu pa de se to reši. Nisam pristao. 80% njih pristane.

  5. A,zasto target?
    Vozio covek „300 na sat“, i sada. nikom nista.
    Zlatna medalja je za kosarku i svaka cast za to.
    Za divljanje na putu se ne dodeljuju medalje.

    1. O čemu ti to?! Niko nije protiv toga da se kazni za očigledan prekršaj nego blaćenje čoveka samo zato što nije uz vladajući režim.

    2. Pa sta ako je Bodiroga I sto je ucinio mnogo za zemlji pa nije sad razlog to da ide po zemlji I da se bahati a svi su isti sad ako je poznata I slavan moze da radi sta hoce

      1. Ne, poenta je da ako nisi uz režim – bićeš blaćen po režimskim medijima. Ako jesi – ubiješ nekog na putu – dobiješ nanogicu. Imaš i najnoviji slučaj iz Niša. Niko nije protiv toga da se Bodiroga kazni po zakonu (kao i ostali), ali provlačenje kroz tabloide samo zato što nije režimska pudlica je dno dna.

  6. Da li znao u kakvoj je potencijalnoj situaciji? Vrlo dobro. I da se pogresno parkirao prolazio bi kroz medijskog toplog zeca. Pa zasto onda divljanje po autoputu? Misli da je nedodirljiv ili je samo bahat? Da li se moze braniti ovakvo ponasanje bilo koga? Ne. Da li se iz ovoga moze saznati o strukturi licnosti osobe koja ovo sebi dozvoljava? Da.

  7. Može napredno $N$ krdo samo da mu pljune pod prozor i mašta o njegovim uspesima i ličnom razvoju.

  8. Sta trebao je da ubije nekoga pa da bude kriv Zbog slucaja u Nisu se sa pravom protestuje a brani se covek koji politicki odgovara nekom se opravdava za divljacku voznju.

  9. Za zasluge medalje a za prekršaj kazna. Uzgred ne secam se da su tabloidi razapinjali Mitrovicevog sina, ubicu nevine devojke brzom vožnjom kroz crveno svetlo na pješačkom prelazi, pa pitam ove sto se pozivaju na zakon, da li su i na tu temu bacili komentar o primeni zakona…

    1. Baš tako. A sina Dragana Bjelogrlića su tabloidi „izvukli“ posle godinu dana, za bezazlen prekršaj. Botovi,vi ne vidite razliku?

  10. Sve zavisi s koje strane ogledala se nalazis. Ako si s druge strane mozes da ubijes na naplatnoj rampi i nikom nista, ako si s druge strane mozes da zgazis devojku divljackom voznjom u dzipu i da pobegnes s mesta nesrece i nikom nista. Ako si s ove strane ogledala i jos nisi spreman da cutis kriv si cim sednes za volan.

  11. Зар нисте учили у новинарској школи да није вест кад пас уједе човека (јер то се догађа сваки дан) већ кад човек уједе пса (што се догађа веома ретко)? Није вест кад Миле из Косјерића или Хајро из Сјенице пијан вози 180 км/сат, али је вест кад то уради неко ко је јавна личност.

    1. Istinita prica.Uhvatili Bekenbauera cuvenog fudbalera Bajerna da je prosso autom kroz crveno.Kazna od 10.000 Maraka.Objavile sve novine.Bekenbauer se izvinio javnosti.Slavni imaju posebnu odgovornost.Zeznut je taj Masarati,drugom brzinom 100km.Ko da odoli.

    1. Bodiroga jeste bio odlican kosarkas ali to je proslost. Napravio je saobracajni prekrsaj i zbog toga ga ne treba pomilovati po glavi, pa cak iako su neki drugi tako prosli, jer to njega i nas cini istima kao i Mitrovicem i ostalim iz rezima.

      Uzgred, ni Bodiroga nije vise svetac, setite se samo afera sa njegovom firmom i namestenim tenderima za elektricna brojila. Ah da, zaboravilo se jer je on sportski svetac i duhovnik vladike Grigorija koji je sad alfa i omega nadanja (zabludelih) protivnika rezima. Kakva drzava takvi i protivnici rezima, zasluzuju jedni druge.

      1. Vas komentar nema resenje dileme koju sam postavio. Kvalifikacija da je neko protivnik rezima, trebalo bi automatski da znaci da je manje kriv za nesto, cak i ako se radi o eklatantnim saobracajnim prekrsajima. Greska je zato sto je otkriven parvi identitet ucinioca prekrsaja, najvise bi trebalo da su ponudjeni inicijali. Cudna je simbioza novinara, politike i zastitnika zakona. Pod zastitnicoma mislim i na sudstvo i na policiju.

  12. Sta je vama u Danas-u sa.ovakvim tekstovima,pa Kurir i oatali su za vas izmislili novinarstvo.Sramota.

    1. Vi verni čitaoci Kurira i Informera ste počeli često da navraćate na Danas, N1 i Novu s. Šta je, podsvest vam ne da mira? Ne može više da podnese tu gomulu đubreta.

  13. Potpuno je neprihvatljivo zdravom razumu da Danas ovako neskriveno forsira dvostruke arsine arsine u drustvu : za Niskog ubicu opravdano na sva zvona “ Ustaj narode protiv bezzakonja u nasoj drzavi, ua, ua i sto puta ua…. Kad ono tamo slavni Bodiroga ( i stvarno je bio bog medju kosevima ) ucinio isti prekrsaj…… E sad prikoci malo on je nas.
    Ne ismejavajte nasu intelegenciju, ako boga znate, makar i samo onog medju kosevima.
    Uzgred bude li se kandidovao za predsednika sigurno ce dobiti moj glas bez obzira na saobracajni prekrsaj za koji treba da odgovara.

    1. Niko nije rekao da on ima pravo da bahato vozi. Problem je što je ovde po sredi zamena teze. Njegov prekršaj nema ama baš nikakve veze sa ovim što tabloidi iznose protiv njega.

  14. za bilo šta, ima moj glas. Ovo zlo, sa svim svojim podguznim muvama može da ga poljubi u …e!! Ako im dozvoli. A za učinjeno po zakonu – osim ako ga ne odvedu na detektor kod onog što sebe zove picousti.

  15. Ne pecajte se, smrtnici, ako vec niste pronicljivi, evo malog testa za vas: kako znate da je zaista vozio na tom mestu, u to vreme i u toj brzini? Bili sa njim u autu? Prosao pored vas, a vi, sa sjajem u oku, videli bas naseg Boga? I jos nesto: greh je huliti…. pripazite se….Boga!

  16. Koja je svrha ove priče? Šta, poznat je i može da radi šta hoće. Ispade da je i Mitrovićev sin pravedno osuđen jer je, eto, sin nekog poznatog. E pa nije. Mitrovićev sin će uvek biti mrlja na licu pravosuđa Srbije pa, samim tim, i na licu države Srbije. Ne znam kakva su Bodirogina politička ubeđenja i ne interesuje me, ali za više nego dvostruko prekoračenje brzine itekako zaslužuje i kritiku i kaznu.Da je, ne daj Bože, koga pregazio, da li bi ga i onda branili? Manite se gluposti.

  17. Molim vas pazite da i vi u listu Danas ne postanete tablod posto upotrebljavate tabloidni recnik poput „targetovan kao „drugi pik“!

  18. stanovniste autora teksta smatram pogresnim, tekst je naravno morao da ispadne smusen, nasi sportisti su bezmalo svi obozavaoci svakog rezima koji nam se dogodi, tabloidi pisu iz svojih niskih pobuda, ali ovoga puta izgleda da su napisali istinu, a to je bezobzirna voznja, za koju prestupnika treba kazniti ja bih rekao maksimalnom predvidjenom kaznom, jer je pomenuti jos uvek Bog za citavo jedno pokolenje kojima moze biti uzor i u voznji, ne citam sve tekstove u ‘Danasu’, ovaj ipak proglasavam najgorim, najpogresnijim za ovu sedmicu, zasluge ili domet vozacev u kosarci ostaju u proslom veku, i nemaju veze sa bezobzirnom voznjom

  19. Dejan Bodiroga je javna licnost,samim tim ima vecu drustvenu odgovornost u smislu da svojim postupcima i ponasanjem bude primjer odgovornog gradjanina.
    Zbog toga smatram da je sasvim ok.da bude kako rekoste na stubu srama,jer bi u svakom demokratskom drustvu u evropi kao javna licnost bio zestoko prozvan zbog tako nedolicnog ponasanja.
    E sad Vi kao „opoziciono“orjentisano glasilo u svemu vidite prste rezima..
    Dakle…ni Vi niste objektivni,naprotiv.

  20. У овој причи постоји само једна непроверена ствар а то је да ли је Бодирога починио то што му приписују. Полиција је у овој држави већ лагала много пута. Истина је и да је Дејан неко ко подржава власт и тада би га“разапели“ само би листа медија и људи који га разапињу била другачије. Овде влада универзално правило да ако ниси наш онда си ружан, прљаву и зао!

  21. Skoro, u vasem listu, nisam procitala bolji tekst.Uzgred, vratite se pravom novinarstvu, nece valjda i Danas Vucic da unisti…

  22. Iskreno nemam pojma sta se desava na relaciji Vucic-Grigorije ali isto tako mislim da ako neko vazi 174km/h u naseljenom mjesu mora da snosi odgovornost. Zivoti su u pitanju. To sto ga je neko docekao na keca je samo njegova losa karma.

    1. Jedno pitanje za botove,posto vas je vidim,mnogo.Dali je sigurnija voznja maseratijem 175 ili jugicem 100 na sat?

  23. Sve što je učinio za Srbiju je nemerljivo.Vozio je brzo,postoji kazna biće kažnjen po zakonu postoji ta klauzula,predvidjeno je.Stalno sam na putevima nekada se zaigram na 130-140 pri tome me obilaze neki automobili sa blinkerima,odokativno mereno 180-200km/h brzo mi pobegnu.Nečuh da je iko odgovarao za tako nešto.

  24. A sta bi trebalo,da Bodiroga bude iznad zakona,zato sto je bio poznati kosarkas? Da za njega ne vaze zakoni,da moze da radi sta hoce i kako hoce…sta ima veze sto je bilo bez posledica,tim bolje i za njega i za sve ali za nauk treba mu oduzeti dozvolu i kazniti ga drasticno,da mu ne padne na pamet nikad vise da ponovi takav prekrsaj jer naredni put mu niko ne garantuje da ce biti bez posledica,mozda ce nekoga pregaziti,izazvati udes ili on sam stradati.Kakvi ste vi novinari…smeta vam i kad je po zakonu i kad nije,samo bi da prozivate ali pojedinci moraju biti beli medvedi.

Ostavite komentar


Društvo

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1 10

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da otkriju i kazne odgovorne za pretnje upućene novinarima N1 posle objavljivanja teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SAD povodom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.