Dekan Arhitektonskog fakulteta: Prva prijava stigla juče u 16 sati, u međuvremenu stiglo još prijava

Ostavite komentar


  1. Na društvenim mrežama šire se ispovesti anonimnih studentkinja i studenata (!) Arhitektonskog fakulteta koje opisuju situacije seksualnog, verbalnog i fizickog uznemiravanja. I muski deo studenata je nazalost bio zlostavljan u ovoj obrazovnoj instituciji

  2. Studirao sam Arhitektonski fakultet i sigurno je da seksualnih akcija postoji kao i svuda. Ali nisam siguran da su profesori jedini krivci za pojavu. Nagledao sam se suprotnih primera da studentkinje na „na laksi nacin“ polazu ispite svojom voljom.

  3. Sve je anonimno, svako moze da pise sta zeli, blati koga zeli bez ikakvih dokaza ili posledica po sebe. Pa ovo je kao u vreme Informbiroa.

  4. Pojedini profesori jesu arogantni, ali treba obratiti pažnju na ponašanje studentkinja i studenata. Mnogi od njih hoće na „lakši“ način do diplome a i to je neprimereno ponašanje koje treba sankcionisati.

  5. Doslo je vreme da u posrnulom obrazovanju,svako ko padne na ispitu opuzi profesora za seksualno nasilje.

  6. @Bg
    A otkud ideja da je profesor optužen za seksualno nasilje od strane studenata koji su pali na ispitu, samo zato što su pali na ispitu?? Informišite se malo bolje, ne pričajte na pamet

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.