Delegaciji Vojske Srbije zabranjeno da uđe u Hrvatsku

Ostavite komentar


  1. A sto ti nisi otisao na taj pomen? A da, tebi je odavno uskraceno gostoprimstvo u Hrvatskoj. E pa kako je tada reagovala EU, tako ce i sada. Nikako da shvatite, nikakav kredibilitet u svetu nemate i sa vama se svet sprda i brise patos. Niste vi krivi, mi smo krivi sto smo vas glasali i sada nam takvi vode zemlju.

  2. Vulinova vojska!
    Sve dok se ne objave imena ubica gardista u Topcideru, imena ubica vojnika u Leskovcu i Ladjevcima, imena odgovornih za rusenje helikoptera i pogibiju 7 dusha, dok se ne osudi Vulin za izbegavanje vojne obaveze – a kamo li da bude ministar vojske, i dok se Vucic ne udalji od vojske i s ledja Srbiji – nisu vojska Srbije!

  3. Kakva crna vojska srbije haha, na celu sa vulinom, covek ananas. A i bre, njihova je zemlja, mozes da se bunis i cmizdris koliko hoces, nemaju obavezu a ma nista da vam odobre, a i hoce „gospodin“ da salje vojna lica u sluzbi u Hrvatsku, kako da ne haha.

  4. Ako je tacno da delegacija nije najavila dolazak i trazila odobrenje onda su Hrvati sa pravom zabranili ulzak.Sve ovo mi lici na VOlinovu provokaciju u svrhu zaostravanja jer to trenutno odgovara vlasti.

  5. Julin je zaboravio da je bio u Šibeniku 1.oktobra 2o17.god.,sa pratnjom u srpskoj uniformi u pozadini,ali je to bilo izvedeno poštovanjem procedure ulaska u RH a ovo što se dogodilo na prelazu Bajakovo NIJE!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.