„Demonstracije u Novom Sadu organizovala agresivna, građanski orijentisana skupina“: Vučić o protestu u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Protiv ovih vlastodržaca ,samo hrabro,nepokolebljivo protiv korupcije,odsustva državničke odgovornosti.

  2. Nismo ni znali koliko nam je dobro, svi pošteni na vlasti.Vozimo evropske krseve, vratite N1 u supernovu

  3. Ta skupina je kriva za pad standarda i siromaštvo…za rat u Ukrajini, za ne rešavanje pitanja Kosova, za pranje para preko istog, za srtanacke dilove…jedino si ti dobar

  4. Nisam za razbijanje stakala, ali jesam za razbijanje glava SNS batinašima. Stakla je dovoljno ofarbati.

  5. Ko je organizator, svih autobusa, zadnjih deset godina, koja je to, organizovana skupina, ko ih placa, Bože, ti nas sačuvaj, ovakvih placenih i ucenjenih ljudi…

  6. Nmozemo svi jednako da mislimo,nije dobro stanje u Novom Sadu ,SNS tera svoju teoruju ali to nije dobro,narod je nezadovoljan sve vise tajkuna,a narod na ivici gladi,samo pogledajte sta su napravili sa disribucijom sve pokrali sad narod d a placa sto je presednik reko da imamo naj jeftinuju struju to nije tacno ja u Nemackoj zivim i mesecna rata 50 evra to je svaki mesec na kraju godine zbroje pa ti dadu obavest jesi li jos duzan ili ti imas preplate.

  7. Kako te nije sram tvojih roditelja a ako pred narodom nemaš ni obraza ni stid i sram.

  8. Svi koji misle da je obezbeđenje pokrajinske skupštine upotrebilo prekomernu silu neka podnesu tužbu sudu za ljudska prava u Strezburu. Mislim da će dobiti presudu koja će ih zadovoljiti ??? Voleo bih da je javno pokažu ,valjda bi tad shvatili suštinu demokratskih sloboda !

  9. Da smo politički i kulturno vaspitana zajednica razrešenje bi bilo lako: građanski referendum po pitanju urbanističkog plana. Nažalost, pošto iza svega stoji neka lokalna urbanistička mafija i nedemokratska, autoritarna vlast koja ne trpi raspravu, dešava se to što se dešava, jaz se produbljuje. Nažalost, vlasti bi trebalo da je poznato da i guma ( „lastiš“)koja se preterano zateže u jednom trenutku puca.

  10. AV kvazi patriota, pokreni i ubrzaj postupsk za Jovanicu, Savamlu PKB, Gosu, 24 stana u Bugarskoj, drastično secu suma po Srbiji, pretvaranje Istočne Srbije u rudarski basen, unistavanje EPS,’ pražnjenje akumulacija vode za prodavanje struje prošlog leta, tvoja javna odbrana nekih ljudi pre tuzilastva i suda Premnogo je Beograd na vodi ne treba jos jedan grad na vodi, netreba sad jos jedan stadion ima precih stvari Muka je slusati ga vise

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 8

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.