Dezinformacije poljuljale poverenje mladih u vakcinaciju

U Srbiji slab odziv na imunizaciju ljudi između 18 i 30 godina

Ostavite komentar


  1. Дезинформације увећале број вакцинисаних.

  2. Generacije rodjene devedesetih I kasnije su narocito slabo obrazovane, tako da nemaju moc rasudjivanja na osnovu svog formalnog znanja…. ako si podlezan uticajima sa drustvenih mreza, onda si ili nepismen ili glup….
    Ukratko: pocinjemo polako da otplacujemo 90te ….
    Tek pocinjemo….

    1. A sa kojim vi to informacijama raspolažete kada se prvi put u istoriji čovečanstva koriste vakcine iRNK. Kažu da je prošla ubrzano sve faze kliničkog ispitivanja. E pa vi pametni i obrazovni objasnite mi kako se to ispitivanje sa 10 godina ubrzava pa traje manje od godinu dana.to važi za sve ove vakcine. I što bi se uopšte igrao sa potpuno neproverenim hemikalijama od virusa koji sam već preležeo a koji je toliko opasan da je smrtnost 0,1%.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.