Digitalni zeleni sertifikat od danas i za one koji su preležali virus korona

Ostavite komentar


  1. Zasto u mom zelenom sertifikatu nema podatak da Sam prelezala virus.

  2. Dobar dan. Pokusavam vec nedelju dana da se prijavim na euprava ,za zeleni serfikat o vakcinaciji ali nikako ne uspevam. Mozete mi pomoci. Hvala.

    1. Morate prvo da otvorite nalog.Kada popunite podatke,ime,prezime,opstina,broj lk,skenirana lk kao prilog,korisnicko ime i sifra,dobije se odmah email na koji kliknete da bi verifikovali da ste to vi.Posle par dana,ja sam za dva,dobije se jos jedan email,dok se uradi provera ili sta vec.Tek kada se dobije drugi email moze da se prijavi na sajt i to je sve.Znaci ne moze odmah po otvaranju naloga,vec kako sam opisao.

  3. Molila bih redakciju da istrazi zasto sertifikat i dalje ne povlaci rezultate seroloskih testova, kao ni pozitivnih PCR testova u poslednjih 180 dana! Napravili su citavu zbrku, napisali da i ti podaci stoje a ustvari se ne prikazuju, a mnogima od nas se putovanje blizi! Kada ce to biti reseno???

  4. Zanima me da li je moguce dobiti zeleni sertifikat ako je verus prelezan u inostranstvu??

  5. Kada odem na sajt, pokupim podataka da sam bio pozitivan (8.novembar 2020). Sta mogu sa time da radim? Mogu li da putujem? Uopste je nejasno objasnjeno sta sad to znaci: Bio si pozitivan u novembru, znaci mozes da putujes ili suvise je proslo, ne mozes… sta to za ime Boga vaseg nejasnog izrazavanja misli nasim srpskim jezikom, to znaci?

  6. I dalje ne povlači podatak da sam bila pozitivna na covid19 u septembru ove godine i zato ne mogu još uvek da primim 3. dozu i da putujem u inostranstvo da li će neko od vas koji ste nadležni rešiti već jednom ovaj problem i osgovoriti ljudima šta da rade u tom slučaju?

  7. Preležala sam kovid samo sam uradila test privatno i bila sam pozitivna dete i ja .Sina sam vodila u šilerovu na pregled samo je dobio vitamine a ja sam se dobro osećala izgubila sam čulo miris i ukusa to je trajalo 2 dana nisam išla kod lekara zato što mi bilo dobro .Prošla sam samo lakši oblik kako sada da dobijem potvrdu da sam preležala ako nisam upisana .A imam antitela

  8. Ajde nek pisac procita sta je napisao i ako shvata sam sebe nek potrazi strucnu pomoc, jer je toliko napricao i natruckao a nista nije rekao. I euprava ne radi kad su u pitanju oni koji su prelezali,samo maltretiraju narod primoravaju ih na vakcinaciju nece da vam izdaju sertifikat ako ste prelezali koronu, vakserski pacovi

  9. Vakcinisan 2x,prelezao koronu, lezao u bolnici Bezanijska kosa 10 dana na kiseoniku pre mesec dana i imam CRVENI sertifikat zato sto nije upisana prelezana bolest??????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.