Direktor Veterine Beograd: Psi koji su usmrtili Radosavljevića bili vlasnički i naučeni da kidišu na ljude

Ostavite komentar


  1. Tuzno je sto ce se resenje naci uspavljivanjem pasa. A svi znamo :nisu oni krivi! Ne oni !

  2. Psi nisu i ne mogu biti krivi. Ne postoji agresivan, krvoločan pas. Ljudi, vlasnici pasa uče psa ponašanju. @dejan je u pravu. Pronaći vlasnike i preduzeti najstrože moguće mere.

  3. „gazda“ tih pasa verovatno ima ono što je naj bitnije a to je članska karta SNS-a !!!

  4. Za ove pse je kasno, moraju biti uspavani čim pre. Ali i vlasnik mora odgovarati za ubistvo…

  5. Imati takve pse ili posedovati oruzje je ista stvar. Samim tim, vlasnika bi trebalo tretirati kao ubicu. Mozda je bilo naruceno ubistvo, a da ne izgleda, da je ubistvo novinara.

  6. Zakonom zabraniti nekoliko krvolocnih rasa jednostavno nemogu kao kucni toboz ljubimci da se odgajaju i tacka…

  7. „Malo“ robije za vlasnika(e) kako bi drugi dobili primjer , ti psi nisu pobjegli već su pušteni u slobodnu šetnju skoro pa ubistvo sa predumišljajem . .

  8. „Psi su bili jasno obelezeni“. Ako jesu, onda se zna ko je vlasnik. Zivo me interesuje zasto policiji treba toliko vremena da ga privede? To vam je kao i sa autom, ako znate broj tablica znate i ime vlasnika. Samo mu pokucate na vrata ili se mozda daje vreme vlasniku da nestane.

  9. Treba hitno vratiti sintere a ne praviti azile za pse i bacati pare ma sramota kuda ide ovaj crni ocrnjeni svijet!!!!!

  10. Gospoda iz veterine da se uozbilje i da rade svoj posao, kao i Sinteri.
    Psle lutalice nije dovoljno, vakcinisati i vratiti na ulici, Vec treba ih zbrinuti.

  11. Ja prdlazem da za kucne ljubimce nabavimo medvede , vukove , tigrove itd. zatim da brigu o istim prepustimo drustvu za zastitu zivotinja.

  12. U Kikindi svakog dana jedna stara baka vodi staforda bez korpe pored vrtica Plavi cuperak i to bas kada roditelji preuzimaju decu.Niko jos nije prijavio.Keretina se vrpolji i nervozna je,a ona samo „nece on nece ne bojte se deco“.

  13. Kakvo divljastvo i primitivizam! I dokle ce se tolerisati! Hitno na dozivotnu za ovakve vlasnike…….!!!!

  14. Sada psi na ulici imaju veće pravo od ljudi a tek u parku kad ih puste sa povodca čekaj šta moze da se desi.Za pse sam u kuci i dvoristu

  15. Ovako više ne ide. U pitanju su zakoni. Vlada Srbije treba da sprovede izmenu zakona o držanje pasa u Srbiji. Zabraniti držanje pasa (ubica) pojedinih rasa za koje se do sada utvrdilo kao opasnost po ljude. Da za sve držaoce pasa obaveza je prjava i odjava i formiranje baze podataka. Držanje pasa po stambenim zgradama i ostale divljači zabraniti. Kažnjivo. Zlo! Čovek se danas iživljava i bizarna svojstva prema psima i ostalo. Ima toga hitnog za izmenu zakona

  16. Za takve pse obavezna korpa na glavi, prvi koji je bez korpe da se uspava, a gazdi novcana kazna i minimum 5god. zatvora i nema problema.

  17. Ko kontrolise i kaznjave vlasnike pasa kada psi nisu na povodcu i nemaju korpe na njuskama,previse opustenosti u drustvu bez kontrole ,pa vlast je kriva, jer ne sprovodi zakone a kad dodje do tragedije tri dana frke i sve po starom ,vazi za sve zakone u ovoj zemlji bez institucija, osim Vucica, mozda treba pitati njega za ovaj slucaj, on sve zna i moze???!!!

  18. U Pancevu redovno prijavljujem lutalice pored škole!!! Moraću da sam reagujem !!!

  19. Kako se zaštititi od neodgovornih vlasnika i njihovih pasa koji slobodno šetaju, ulaze u dvorište napadaju a verovatno nisu ni vakcinisani?

  20. Videće se na ovom primeru da li u Srbiji postoji elementarno poštovanje zakona ili je sve politička propaganda u svrhu promocije jednog bolesnog čoveka…

  21. Kada ce drzava da resi problem pse lutalice
    U velikoj plani ih ima na sve stane
    Opstinu to ne zanima

  22. U Pancevu redovno prijavljujem lutalice pored škole!!! Moraću da sam reagujem !!!
    Ike
    05. januara 2023. u 15.35

    Hajde polako natenane opet procitaj vest. Dakle u pitanju su vlasnicki psi, rase pitbul terijer i staford terijer, verovatno trenirani za ilegalne borbe pasa. Prica se da su vlasnistvo predsednika Opstine Mladenovac. Nego hajdemo da celu pricu zamaskiramo s problemom pasa lutalica, koji se plase sopstvene senke.

  23. Da postoji stalni policajac u tom delu koji poznaje okolinu i ljude ovoga nebi bilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.