Direktor Zavoda za sport: Stena se pravi zbog šampionke iz Niša

Ostavite komentar


  1. Ako je šampionka iz Niša zašto se stena ne pravi u Nišu? A što se tiče cene, sve je taman kako je uobičajeno u SNS pašaluku. Princip je isti kao kada je plaćana fontana na Slaviji, prava cena puta deset (da svi lopovi mogu da se ugrade) i to je to. Zaluđeni narod ionako ćuti i trpi, ko ga šiša.

  2. zasto se taj objekat ne pravi u nisu? zasto zbog jedne takmicarke tolika ulaganja? zasto joj se ne plati stan i hrana u sofiji da trenira?

  3. Na alibabi kakv hoces zid kosta najskuplje 74.000 EUR.
    Neka je prevoz 10.000 EUR, kamo ode 1.1 Mn EUR sem u dzepove vlasti.
    Za 1.2 Mn EUR moze da se sazida Burj toranj za penjanje.
    Koje su to prevare.

    1. Realno da li je prece: gondola, zid za penjanje, komunalna milicija, jarboli, fontane od: zdravstvene zastite i medicinskih potrepstina, lecenja bolesnih i ulaganja u bolnice, pomoci siromasnima, zaposljavanju, mladima, SVIM sportistima ne samo stranackim, iskorenjivanju nepismenosti, gladi.

    2. Prvo neka ociste dzubre i sklone sve divlje deponije a onda poprave ulice i tramvajske sine po Beogradu i prigradskim naseljima. Zatim da saniraju istorijske objekte. Pa da posade novo drvece gde su ga poslekli. A onda neka zidaju i kosmodrom za spejs satl.

      1. Prvo decu i ljude od raka neka lece, a ova takozvana sportistiknja neka iz Nisa ode do Bugarske da vezba.
        Ko je vazniji: milioni bolesnih ljudi ili jedna razmazena tatina ljubimica?

  4. Sve cakum-pakum samo fali Alibabin zid za climbing! Obnevideli su og „gradnje“ radi ugradnje.
    Samo se ne zna kada će Vesić i ko još sa njim da stane pred imitaciju stene i da kaže famozno „Sezame, otvori se“ i da pokupi blago?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.