Disciplinski postupak protiv načelnika novopazarske policije

Ostavite komentar


  1. po toj logici, svi koji dobijaju platu iz budzeta treba da budu sankcionisani jer su svi do poslednjeg ucestvovali u nekom krivicnom delu – infostan i eps se uglavnom bave krivotvorenjem, policija zataskava krivicna dela, polticari uzimaju mito i tako… drustvo koje je potpuno moralno propalo i kome nema spasa osim nuklearne bombe da pocisti ljudaki otpad

  2. Ovo nema veze sa propustima nacelnika. Covek je posten i nema ni jednu mrlju u svom radu.

  3. Coveka hoce da skinu jer nije miljenik vlasti u gradskoj vecini…
    Inace čovek je poštenjačina…

  4. A kada policijski službenik falsifikuje potpis i krivičnim delom falsifikovanja otuđi sredstvo i pričini materijalnu štetu licu od 30 000€, načelnik i nadređeni sve to znaju a krivična prijava ,, stoji u mestu“ tri ipo godine( dopisi sa tužilaštvom, dopune predmeta, odugovlačenje sa proverama i sl), u sve to umešan oficir žandarmerije( za njegov račun falsifikovan potpis),službenik još radi i nije suspendovan niti udaljen sa radnog mesta ( prima platu od novca poreskih obveznika), da li Rebić i vrhuška imaju pravo i moć za sankcionisanje takvih teških dela, a upoznati su i on i unutrašnja kontrola MUP-a? Ili je Ja TEBE- Ti MENE!?Neka se neko javi i odgovori od nadležnih!?Sledeći korak su TV ekipe ispred PU Kovin( počinioci krivičnog dela i prikrivanje istog)i ispred Okružnog Tužilaštva u Smederevu( vode postupak odnosno ,, stoje“ skoro četiri godine na istom bez procesa), ko koga štiti i prikriva i po kom osnovu, da li možda ima i trgovine uticajem i podmićivanje???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.