Đerlek: Četiri miliona doza vakcine daje rezultate, ali odnos prema merama nije baš za pohvalu

Ostavite komentar


  1. Ovom samo cifre u glavu, a to sto vakcinisani ugrozavaju nevakcinisane nebitno. Eksperimenti, kad ce koncert podeljen i koliko se placa za eksperiment

    1. Kako vakcinisani ugrozavaju nevakcinisane , pobogu ? Nevakcinisani ugrozavaju sami sebe , samim tim sto su nevakcinisani ! Pre pojave vakcine , se niko nije zarazio od nekog vakcinisanog , jer su svi bili nevakcinisani ! A sto neki „mudruju“ , o nekim eksperimentima , nek mudruju i dalje . Poznajem dosta ljudi koji su preminuli od posledica korone i ni jedan nije bio vakcinisan . Ima i vakcinisanih , koji su se kasnije zarazili , kao i ja uostalom , ali niko nije preminuo . Pa ni ja , kao sto se moze videti .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.