Đerlek: Očekujem dozvolu za kinesku vakcinu, sledeće nedelje pojačana vakcinacija

Ostavite komentar


  1. Uvezli ste nešto što nije odobreno od strane naše nadležne agencije. EU ne koristi zbog nepotpune dokumentacije. U Brazilu potpuno zabranjeno jer nema sva potrebna klinička ispitivanja. Logično pitanje, jer će kod nas pod ovom vlapšću sve biti odobreno mimo propisa, da li smo mi zamorčići? Da li se ispitivanje vrši na nama?

    1. Odgovor na vase pitanje je DA! Nasa vlast voli samo SEBE (to je, ustvari, jedan vrlo uski krug macana), a sve druge smatra ljudima NIZEG reda. Oni nas mrze i ne smatraju DOSTOJNIMA zivota. Gradjani Srbije postoje samo da bi ONI ostvarili svoje zelje i snove. Ocekivati od njih, takvih, bilo kakvu empatiju je iluzorno, jer psihopate i ne mogu d je osecaju. Jedino sto ime je bitno je MOC i NOVAC. I nema toga sto nece pregaziti i unistiti na svom putu .

    2. Ako ti ne odgovara, nemoj se vakcinisati vec idi tamo gde je bolje i organizovanije.

  2. Prema jednoj tabeli objavljenoj u uglednom nemačkom Die Zeit Srbija je sa 0,27 doza na 100 stanovnika na 45. mestu od posmatranih 50 zemalja u svetu po broju pelcovanih protiv COVID-virusa sa danom 15.01.2021

  3. Postovani ,
    Cenim Vas doprinos u borbi protiv pandemije virusom Kovid 19.
    Postovanje i hvala.
    Dokmanovic Slavica

  4. Uvezli ste 1,5 milona vakcina a tek očekujete dozvolu???
    KOga pravite budalama?
    Valjda prvo ide probni uvoz male količine, dokumetacija analiza pa dozvola. Treba narod da bojkotuje ovu vakcinu pa se vi češite po temenu zbog sopstvene gluposti. Ne pravite narod budalama radi svoje političke promocije i veličanja.

  5. kako moze nesta da se uveze a jos nema dozvolu za upotrebu?! opet neke mucke, ko zna sta oni misle sa nama da rade u vezi tih vakcina i onda se cudi te da ljudi nece da se valcinisu, kad ih ovi iz vlasto samo lazu!

  6. i uvoz velike količine vakcine i ova izjava Djerleka su pritisak na Agenciju. A mozda i nisu jer vlast postavlja svoje vojnike za rukovodioce, izvrsice zadatak. Samo treba da 1-2 coveka iscitaju hiljadu stranica teksta. Sta je to, to će očas posla.

  7. Na svim fotografijama jedan te isti lik zaduzen je za vakcinisanje svih tzv politicara u Srbiji. Vest da levom rukom prekrije mesto uboda iglom.

    1. Takvi su najpodobniji i najtraženiji, i naravno Kon, a kod njega vakcina počela da deluje postao je i agresivan ako je neko primetio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.