Đerlek: Od četvrtka ili petka vakcinacija još 500.000 građana

Ostavite komentar


  1. Мислим да је њихов план вакцинације шарена лажа за народ.
    Пријавио сам се преко портала е-управа још 13.јануара, руска вакцина, и за сада велико НИШТА. За ово време је се вакцинисала гомила курти и мурти.

    1. Tačno. I ja sađ se prijavila još 12.1. i još nisam dobila poziv. Ne razumem da li prvo Beograd,njihove kuce i mace, a što preostane za unutrašnjost. U mom domu zdravlja kažu da nemaju pojima kad će stići vakcine. Rekli su mi da se ne nadam da ću skoro biti pozvana. Koga li samo lažu. Mislim da su mnoge doze, oko 100.000 hiljada nekom poklonili, da bi ispali frajeri. Sramno.

  2. Suprug i ja smo se prijavili 25.01. i još nismo dobili poziv za vakcinaciju. Napominjem da smo oboje u kritičnoj grupi. Prijavili smo se za kinesku, ali pošto imamo i rusku primili bi smo i nju. Gde to možemo da dopunimo? Ime mog supruga je Đurđe Mihajlović. Hvala unapred

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.