Đerlek: Pooštriti mere ako želimo da zaustavimo širenje virusa

Ostavite komentar


    1. Vidim u Francuskoj i Italiji nema virusa vise a zatvoreni skoro godinu dana. Bas daje rezultate zakljucavanje i zatvaranje. Sta to bese mozak a?

  1. …zbog „neodgovornog ponašanja građana“ – A kakva i kolika je Vasa odgovornost gospodine?! Ako su dva vikend popodneva ogranicenja rada kafica najbolje sto umete, onda smo gotovi, pazili se ili ne. I gde su podaci kako i koliko rade vakcine? Koliko se vakcinisanih (sa obe doze) razbolelo i kakve su klinicke slike? Kojom vakcinom je najvise gradjana vakcinisano i kakva je slika „na terenu“ po pitanju razboljevanja? Sta pricate na tim famoznim zasedanjima KŠ? Duzni ste nam mnogo informacija, a to da se „neodgovorno ponašamo“ to smo vec culi. Konferencije za stampu su postale kao i novogodisnji program – mozes da gledas i proslogodisnji, niko ne bi primeto. Toliko od mene. Ajd zdravo.

    1. @Genije-.dobro rečeno. Nikakvih, pouzdanih, informacija nema o broju vakcinisanih. Da li postoji otpor vakcinaciji? Sa koliko vakcina i kojih se raspolaže. Dejstvo vakcina. Koliko su zaštićeni vakcinusani i koliko drugi od njih, ako su prenosioci. Kako je radio ovaj gospodin, znaju u Novom Pazaru, sa Mahmutovićem. Doveden je tu kao nagrada za politički angažman, a ne kao liječnik. Kakav stav imaju kolege prema njemu i Mehu M.u NP zna se. Ne zalamaj i ne rszglabaj, sva priča je jalova. Sikter.

  2. Ja mislim da bi efikasnije bilo da se pohapse svi clanovi kriznog staba i da se na njihovo mesto dovedu vrhunski strucnjaci ali posteni.

  3. Te predloge trebao si realizovati kada si bio zadužen u borbi protiv kovida,u Novom Pazaru.Rezultati su ti bili katastrofalni,pa si prešau u Beograd da nastaviš „uspešnu“ borbu i delio savete.

  4. Pa dajte poostrite te mere, alo rodjaci, nemojte vec dva meseca da kokodacete po medijima !

  5. Nikome koga je SNS angazovao za bilo kakav posao Ne verujem ni rec ! Djevrek nisi se pokazao u Pazaru i to ti je bila odskocna daska – tako Vi ( za nasu decu ) funkcionisete !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.