Đerlek: Sve je spremno za uvođenje kovid propusnica

Ostavite komentar


  1. Treba se ugledati na razvijene, demokratske i napredne zemlje, a ne Avganistan ili Talibanistan!!

  2. Bas me zanima koju cu ja propusnicu da dobijem vakcinisan a pozitivan i lezim u krevetu dete nemoze u skolu 14 dana zbog mene a supruga vakcinisana prosvetni radnik mora na posao nigde veze sa vezom .

  3. Gluposti. Vakcinisani i nevakcinisani prenose virus. Vakcinisani su možda i opasniji jer nemaju simptome ili imaju blage simptome. Ovo je dresura i podela na podobne i nepodobne (neposlušne). Pročitajte zakon još jednom.

  4. A kučićima, mačićima i ostalim životinjama koje mogu da obole od korone? Hoće li i njima trebati kovid propusnica ili ćete samo ljude da etiketirate?

  5. Čik uvedite propusnice – da vidite kakav haos ćete proizvesti na ulicama ponositih srpskih gradova! Naivčine, nije vam ovo Beskičmena Jevropa, OVO JE SRBIJICA! :):):) Braćo i sestre, spremajte se za boj, ima da beže kao miševi, u du*eta ima da ih pelcujemo AHAHAHAHA!

  6. Đerlek sine, uskoro ideš na robiju. Teraj dok još može, dok te nisu spakovali. Za sve što si ovom narodu uradio, ima da dobiješ barem deset doživotnih robija, a Kon i Tiodorović po petnaest. Plaćenici!

  7. Vec je i budalama postalo jasni da virus prenose i vakcinisani i nevakcinisani. Razboljevaju se i jedni i drugi. Umiru i jedni i drugi. A tek sto umiru od drugih bolesti, to je posebna, za vas, nebitna prica. A vi i nesretnici i dalje objasnjavate da narod treba da primi nesto, sto u vecini slucajeva skoro nista ne znaci i skoro nikom ne pomaze, sem mozda pojedincima koji kazu tesko sam prosao sa koronom a ko zna kako bi da nisam vakcinisan. Mozda bi prosao i bolje… Dresura naroda

  8. Vreme je da se savesni ljudi, koji misle i na druge i na sebe, odvoje od nesavesnih koji znaju samo da pametuju.

  9. Baš me zanima koliko su plaćeni od strane zna se već koga određeni ljudi u komentarima,koji se slažu sa ljudima poput Đerleka i koji bi antivaksere spaljivali ko veštice u Salemu?

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.