Đerlek: Ozbiljna i neizvesna epidemiološka situacija, moguće strožije mere

Ostavite komentar


  1. Broj hospitalizovanih i njegov stalni rast su najveca pretnja.To je rezultat zakasnelih mera, tako da se na preglede javljaju osobe sa tezom klinickom slikom. Jedan deo hospitalizovanih ce zavrsiti na respiratoru i taj broj se stalno povecava. Hrvatska ima tri puta manje hospitalizovanih od nas, njihov drugi talas je oko tri nedelje ispred naseg treceg. Pogledajte njihove brojke ovih dana i bice vam jasno sta nas ocekuje u narednih nekoliko nedelja.

  2. Zar stvarno nema strucnijih ljudi koji bi ove teme komentarisali od ovog papagaja?

  3. Hajde vise zavedite taj vecni policijski cas. Znam da to silno zelite tako ,bi ste jednom zauve ovekovecili vasu totalitarnu vladavinu pravne drzave na puta . ka otvaranju novih poglavlja za uclanjenje u EU jer to je odavno strateski interes Srbije .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.