Đilas najavio tužbu protiv Željka Mitrovića i televizije Pink zbog falsifikovanja njegovog glasa i lika

Ostavite komentar


  1. Pa da neko misli da ce ludi Zeks da se potrese zbog Djilasove tuzbe. Covek mu radi najbolju promociju ove emisije. A radi samo ono sto dobar deo opoizcije radi politicarima na vlasti. Dakle ismeva ih mimovima i drugim internet alatima.

  2. Ma Dilasu smeta sve i svako ko je na strani pravde i Vucica, na to smo navikli i samo napred.

  3. Razlog što Đilas tuži Želja Mitrovića je zbog falsifikovanja njegovog glasa i lika,čudno šta je Đilas neka važna ličnost.

  4. Ne sećam se da se bilo ko bunio kada se emitovao pre dvadesetak godina Nikad izvini.

  5. Đilas po ovoj najavljenoj tužbi bi trebalo ko zna kolko puta da on bude tužen zbog raznoraznih kleveta i laži o svima koji ne misle kao on.

  6. @ruska bokerica
    Misliš da si mnogo pametan?
    Po nadimku bih rekao da si više truli panj, jbl te Rusi.

  7. A nekad ste bili samo dobri drugovi( do 2012.). Oni koji su vas doveli na vlast 2000. vam više nisu bili potrebni pa ste se okrenuli bili Mitroviću. Ali,avaj,čim je imao priliku on se vratio svojima kao i većina glasača( potkupljenih). Pravi glasači opozicije( nekadašnji) ne izlaze na izbore 20 godina i vi nas nazivate najpogrdnije. Hvala,probajte ponovo da pridobijete SPS-JUL-DSS-DS-SNS glasače. Pazite ,poskupi su!

  8. Tako je Djiki, samo napred! Uznemiravaj seoskog Gebelsa! Dosadjuj mu. Smetaj mu.
    Krezubi narode, osvesti se vise.

  9. Đilas napada i tuži Pink televiziju a svoje tajkunske medije koje najviše lažu napadaju sve neistomišljenike i ne spominje.

  10. Ala ova sns vestacka botovska „inteligencija“ razvaljuje ozvestacene komentare!

  11. Djilas moze da tuzi samo sam sebe za svoja nedelja,jer jedino za to ima dokaze,za ovakve stvari dokazi ne postoje.

  12. Nasao se ko da najavljuje tuzbe,koliko samo ljudi njega treba da tuzi,ne bi smeo u sudu da se pojavi a kamoli nekoga da tuzi.

  13. @ rusaka bokerica
    Au ti si danas bas halapljiv koliko si sendvica zaradio❓pazi da ti ne prisedne.A Gospodin Djilas i treba da tuzi Pink ovakav los amaterski falsifikat ni moj unuk U osnovnoj skoli nebi napravio.Ali tako je to kada neskolovani sektasi nesto naprave.

  14. Uau, i Žeks ima botove?! Sunce ti kalaisano, prešli smo igricu…
    Ja bih ga tužila za šta god može. Npr. jel’ zakon prepoznaje nešto kao kulturni genocid nad sopstvenim narodom?
    @botoviBiceVamZao Bravo za „seoskog Gebelsa“, bullseye, što se kaže!

  15. Tako bahati i zli bili su svojevremeno Čaušesku i njegovi… Pa, posle nisu više bili.

  16. Žex je prevazišao sebe, a ujedno na izuzetan način je dočarao stanje i poziciju „opozicije“

  17. Eveopska konvencija o ljudskim pravima valjda vazi i za Srbe na KiM. Nisam cuo da Djilas nesto rece o tome

  18. @ruska bokerica
    De, smiri se, majmune. Sa ovim tvojim komentarima si za kratko vreme izneo više laži nego Đilas za ceo život.

  19. Gospodine DjIlas, udarili ste u stub srpskog novinarstva. Ocekujte blokadu YT naloga.

  20. Svako ko pominje emisiju „Nikad izvini“ treba da zna da je ista kritikovala prvenstveno vlast, odnosno ondasnje nosioce visokih drzavnih funkcija. Tada je Zeljko Mitrovic bar imao hrabrosti da pusti neku satiricnu emisiju te vrste. Ovo sada je izuzetno glupo i negledljivo.

  21. Koliko botova na ovoj vesti, izgleda da vam je Đilas ipak trn u oku, a bandi naprednjačka?!?

  22. Ako advokati dokazu da je vlasnik ruzicaste televizije prekrsio zakon svojim falsifikatima, onda je gospodin Djilas u pravu.

  23. Zgranuta sam šta je Pink uradio. Mislim da smo mi, starija populacija, cilj ove zloupotrebe, pošto sam ja jedva shvatila da je to što gledam manipulacija

  24. Covece ne ljuti se……pa ove price cela Srbija vec odavno zna za sve vas…a sada Djiki o moralu smejurija

  25. Опет добио напад самокртичности !?
    Ко је шта фалсиковао и ко је шта све покрао док је био на власти у Београду,
    то зна онај,који се највише буни !
    MZ/X

  26. Sada tek po ovim komentarima uvidjam koliko je nas Narod Umno skucen, bez osecanja za sebe i svoje, za nikakav zivot na duze staze, veruje onima ko ih iskoristava i ponizana, tek da bi nekome i nesto UZ INAT ! Mene neinteresuje ni Djilas ni Vucic, a najmanje neki Mitrovic koji je neznam kako i dosao u poziciju TV, ali SPOSOBNOSTI ni najmanje nema za taj posao nego da zaludjuje Narod sa primitivizmom i bedom. Ko brani ovu troicu i podosta drugih danas “ Politicara“, zelim im svu srecu koju danas imaju u zivotu i nezavidim im na svemu sto im ovi nude ! Uzivajte i nikada Vam i netreba bolje, jer: Reke, Balkoni, Pistolji i Nozeni sto sta danas “ resavaju“ i usrecuju ovakve koji ni malo dalje od Nosa ! Glasajte i mastajte ! Srecni mi bili. makar kada vam dodje PRAUNUCE !

  27. Samo neskolovani,neobrazovani i neobavesteni podrzavaju Zeljka Mitrovica i njegovu dno dna televiziju .Pink televiziju Happy mada ih ima jos treba pod hitno ukinuti jer emituju programe koji su za svaku kritiku sto je sramota.Podrzavam Djilasa i Mariniku koji smetaju zato sto su na intelektualnom nivou iznad Zeljka Mitrovica, Marica i svih onih koji ove dno dna televizije podrzavaju i na njima gostuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.