Đilas: Produžetak ugovora sa firmom Apex štetna odluka po Beograd

Grad Beograd najverovatnije će produžiti ugovor za naplatu karata u javnom prevozu (BusPlus) za narednih 13 godina sa firmom Apex

Ostavite komentar


  1. Kad ces da vratis pare narodu i zasto ste pojeli sav stocni fond???

  2. besplatnog letovanja u Turskoj za „nekog“!!!! I još po nešto, pride.

  3. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ne valja onda kada činjenice ispovrtite tako da one dobiju sasvim drugi smisao, bojim se da u ovom slučaju vi to jeste uradili iznoseći ove „mešane“ podatke.

  4. E moj Djiki, samo ti nemoj da nekome držiš pridike. Misliš da su gradjani Srbije zaboravili koliko si novca nelegalno stavio u svoj džep. Ko te ne zna, skupo bi te platio.

    1. Ako Djilas ima rupu u memoriji, ima nas koji se odlično sećamo koliko je tudjeg novca stavio u svoj džep. Ne znam koga folira, pametniji je kad ćuti.

      1. Posto znate, imte informaciju, koliko je „tudjeg novca stavio u svoj dzep“ pokrenite posatupak, prijavite Vasa saznanja drzavnim institucijama.

  5. Jao bre, nemoj samo molim te i ti da palamudiš sad! Dosta nam je danas bilo od Marinike.

  6. Đilas nije ništa rekao o tome gde je novac građana koji je uplaćen kao provizija za most na Adi?

  7. Zna se kako se menjaju izborni zakoni, koje su procedure, a to nisu nikako protesti i primena sile.

    1. Надам се да се Ваши надређени неће љутити што сте коментарисали погрешан текст!У овом ,који нисте читали,нема говора о изборним законима и сл.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.