Dragan Đilas u novom pismu urednicima RTS-a: Vi ste sramota Srbije

Ostavite komentar


  1. RTS ima svoje novinare, koje drzava placa da prate dogadjaje i to predoce objektivno narodu, a Djilas ne treba nista da se pita.

  2. Mene interesuju koraci sta ce biti sa tim ljudima kada padne ona izdajnicka vlast, zapamtite srpski izdajnici se jedino plase kazne…tako je od vremena turaka do danas-na sam pomen odgovornosti i kazne izdaju sve i svakoga, kako su izdali narod tako ce izdati i sektu

  3. Kao što rekoh i u prošlim komentarima. Aman čoveče, postaješ kao AV. Pusti tu fotelju opozicije, ima i pametnijih od tebe. Ne moraš ti sve i o svemu da komentarišeš.
    Vreme je za penziju čoveče.

  4. @Srcko
    Ovo što Đilas trenutno radi sa obraćanjima RTS-u je jako dobro. Treba biti uporan i ostaviti što više tragova o nastojanju da se sa njima normalno razgovara. Odgovornost mora doći, kad tad. A možda neko i odreaguje na pritisak. Ima tu i časnih ljudi.

  5. E sada ne govori nista o projektu gde treba unistiti Srbe,sve srpsko,a posebno SPC i pretvoriti ih u amorfnu masu kojom ce ovakvi kao on da vladaju.

  6. Rece sin Dragan,i opet mlati praznu slamu,dobro neko od komentatora rece,idi covece u penziju,dosta si zaradio od politike.

  7. Sedi dole, kec ko vrata, a mama ili tata nemoj da dolaze jer te nisu vaspitali na srpski način kad si bio msćali

  8. Trebo bi RTS da ponovi nekoliko dnevnika kada si ti bio na vlasti .Takodje i nekoliko gradsih Beogradski vesti sa studia B kada si ti bio gradonacelnik da se prisetimo kako si ti isterivao novinare sa tvojih koferencija za stampu koji nisu bili po tvojoj volji.

Ostavite komentar


Društvo

"Ukoliko država ne želi da nam pomogne neće biti dobro": Šta je reizabrani rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić poručio u prvom obraćanju? 10

„Ukoliko država ne želi da nam pomogne neće biti dobro“: Šta je reizabrani rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić poručio u prvom obraćanju?

Rešavanje problema finansiranja visokog obrazovanja, privlačenje većeg broja stranih studenata i izgradnja stanova za mlade naučnike u Bloku 32 na Novom Beogradu su tri ključne teme kojima će se novi rektorski kolegijum baviti u narednom trogodišnjem mandatu, rekao je Vladan Đokić, rektor Univerziteta u Beogradu, u prvoj izjavi za medije nakon što ga je danas Savet UB reizabrao na tu funkciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.