Đoković s Dodikom na Jahorini

Ostavite komentar


  1. Djokovic je dokaz da mozes biti uspesan sportista, proputovati ceo svet ali ipak ostati u dusi oastati jedan obican primitivac.

    1. A što je primitivac? Zato što je otišao u RS?Sastao se sa Dodikom?

  2. Ovo je za citaoce Danasa u rangu tragedije. Novak se sastao sa Dodikom i razgovarao o situaciji u RS . Bravo Nole . Pozdrav za srpski narod u RS.

  3. Kao i ishitrena a zloupotrebljena, od nadrilekara, izjava o vakcini, tako i ovom prilikom vidimo zloupotrbu njegovog boravka na Palama. Naravno da anonimusi svake vrste koriste priliku da se slikaju uz jedno takvo svetsko ime.

  4. druze cemu ti to treba? sa takvim postupcima samo gubis simpatiju ljudi.

  5. Nemoj Novače da se sa njima družiš, nemoj, molim te, nisi klinac, pa da neko treba da te savetuje, oni su prolazni…

  6. Praviti se da se nista strasno nije desilo zarazom korona virusom uospte nije pametno. Nove studije pokazuju da se vrhunski sportisti i posle nekoliko meseci od ozdravljenja osecaju malaksalo a pojedini organi kao srce, jetra i pluca itekako mogu trajno da budu osteceni. Vidi mu se na upalom licu da je bolestan i zelim mu da malo spusti loptu i to shvati!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.